‘Pupavcu, ne bojim te se , mnoge svoje si slomio, na meni ćeš se slomiti !’

0
5034
Autohtona – Hrvatska stranka prava

Zagreb, Ilica 31 / www.hrvatskipravasi.hr

 

MEDIJIMA

 

Izvješćujemo Vas da je Općinsko državno odvjetništvo u Gospiću podiglo optužnicu protiv predsjednika Autohtone – Hrvatske stranke prava.

pupi mačo

Optužnica se odnosi na četničku proslavu klanja i ubijanja nad nedužnim hrvatskim civilima, a koja se slavi 27. srpnja svake godine u Srbu.

U optužnici se navodi da sam poticao na mržnju, da sam Miloradu Pupavcu uputio riječi da zapamti moje riječi i da mu je to zadnja proslava u Srbu ,  a što je kod Milorada Pupavca izazvalo strah i uznemirenost.

pupi-dete

Općinsko državno odvjetništvo u Gospiću traži kaznu zatvora u trajanju od           6 ( šest ) mjeseci ,  uvjetno na 2 ( dvije) godine.

Ponovno tvrdim, Milorad Pupavac je predsjednik RH, predsjednik Vlade RH, ministar financija, državni odvjetnik RH i sudac svih sudova u RH !

pupi 2

Ne uznemirava me ova optužnica jer bila ona oslobađajuća ili osuđujuća, neće me zaustaviti  štititi socijalne i nacionalne interese, katoličku crkvu, grb, barjak,  himnu, monetarni suverenitet, boriti se da se zaustaviti iseljavanje mladih iz Hrvatske, unutrašnju agresiju na Hrvatsku, antihrvatske organizacije, boriti se da se  ukinu ovrhe, blokade računa, prevelike državne kamate, komunizam u hrvatskoj, GMO hranu i Istambulska konvencija, boriti se da se vratiti dostojanstvo hrvatskom narodu, braniteljima, Domovinskom ratu, umirovljenicima, poljoprivrednicima , obrtu,  poduzetnicima i hrvatsku televiziju  narodu, boriti se da  izađemo  iz sotonske Europske unije, boriti se da se smanji porez na dohodak itd.

 pupi-ceto

Kralj Milorad Pupavac neće me zaustaviti ni ušutkati. Zatvora se ne bojim, smrti se ne bojim !

PUPIMILOŠEVIĆ

Ovu optužnicu kao da nije pisalo Hrvatsko državno odvjetništvo već Srpsko državno odvjetništvo !

lekovicpupovac-NOVOSTI

Ova optužnica  duboko zadire u slobode političkog djelovanja i demokraciju u RH i stoga se radujem ovom montiranom sudskom procesu.

Pupavcu poručujem,  ne bojim te se , mnoge svoje si slomio, na meni ćeš se slomiti !

pupi sloba

Zagreb, 01. 05. 2018.

 keleminec

Autohtona – Hrvatska stranka prava

predsjednik, Dražen Keleminec