Smrdex sve Hrvate koji će doći u Bleiburg naziva ustašama! Hrvati masovno odlučili tužiti portal zbog naslova!

0
5790

Naslov Smrdexa, kojeg je utjelovio Matija Babić sin oficira JNA još jednom je ponizio Hrvate. Još se sjećamo kako je sveca Leopolda Mandića nazvao osušenom govodinom, sada je Hrvate poput Vučića njegov portal nazvao ustašama.

Britanski povjesničar grof Nikolaj Tolstoj dodatno je uzburkao duhove svojom tvrdnjom da su većinu na križnom putu činili “nedužni civili, žene i djeca”. To znači da prema Smrdexu žena i djeca su ustaše.Oni koji obilaze grobišta civila isto su ustaše. Koja je razlika između poimanja Hrvata od strane Šešelja i Smrdexa? Smrdex piše slično medijima iz Srbije!

-Veća skupina Hrvata koji će doći na Bleiburg pokloniti se žrtvi Hrvata, nevine djece, žena, civila, redovitih vojnika pokrenut će zbog ovog naslova tužbu protiv Indexa. Nama je dosta ovakvih portala kao što je Index ili Novosti. Širi se svjesno mržnja prema Hrvatima. Niti smo svi ustaše niti je svaki ustaša odmah i zločinac. Pozivam sve one koji dolaze na Bleiburg da svi masovno tužimo Index za ovaj huškački naslov. Mislim da bi to ujedno bio i kraj tog portala- za naš portal izjavila je skupina ogorčenih Hrvata.

HOP