Monstrum Vučić će pokazati sliku svog djeda Putinu, kojeg su ustaše ubile, mogao bi uzeti i sliku svog tjelesnog čuvara i ubojice iz Škabrnje

0
12332

‘Moji roditelji su našli jednu jedinu malu fotografiju pokojnog dede kojeg su ustaše ubile tako da ću ja ici pored predsednika Putina i da pokažemo da želimo da sačuvamo pamćenje na one koji su stradali od fašizma’.- rekao je monstrum Vučić pred kamerama fašističke televizije srpskih kretena Pink.

A evo što je lagao taj gad prije toga;

Ostavimo povijest po strani, a u budućnosti sa Hrvatskom imamo samo dobru stranu. To što očekujemo od budućnosti u svemu se možemo usuglasiti i mislimo isto ili slično, jer ne postoji niti jedna stvar koja bi nas dramatično i drastično razdvajala
Vučić je sugerirao i da se Srbija treba suzdržavati i ne odgovarati na sve provokacije iz Hrvatske, uključujući i stvari iz povijesti. 

Ovo je taj smrad lagao u Lisinskom;

»Ova regija počiva na miru između srpskog i hrvatskog naroda i ne postoji važniji odnos. Zato će Republika Srbija uložiti sve svoje napore da čuva mir s Hrvatskom, s hrvatskim narodom, da uložimo u stabilnost, ali i da čuvamo svoj identitet«, rekao je Vućić u svom obraćanju na Velikoj skupštini Srpskog narodnog vijeća u Lisinskom.

kolinda 22

Naš predsjednica poplavljenog mozga opasno ima problema sa moždanim stanicama: ona silno želi otići kod monstruma Vučića u posjetu…koga mi to uopće imamo za predsjednika?

Naš prijedlog Vučiću je naka uzme i sliku svog dugogodišnjeg tjelesnog čuvara, Vasilija Vidovića, monstruma i ubojice iz Škabrnje, neka vidi Putin s kim se monstrum Vučić druži…Šešelja ionako pozna.

Izvor iz Banja Luke pak tvrdi da vučićev djed nije poginuo od ustaša, već u birtijaškoj tuči u Banja Luci.

Zašto Haški sud nije dao uhititi Vasilija Vidovića, šešeljevog čovjeka u svezi slučaja generala Praljka?

HOP