Maknuli Dalićku, sada bi na njeno mjesto mogli staviti Pupovčevu ženu, da bude bliže premijeru Pupiju

0
4599

dalićdalic

Nakon što je Matija Babić dobio prepiske mailova Plenkija-Dalićke i raznoraznih fondova, Dalićka je ponudila ostavku. Todorić u Londonu likuje, a Plenki sa svojim frendom Pupijem već smišlja nova sranja. Babić je mailove dobio preko roda ekspresa, vjerojatno je dostavio neki Klepetan i odletio na jug…

Ne vidimo razlog zašto ne bi Slavica Lukić, priležnica Milorada Pupija Pupovca preuzela mjesto Martine Dalić. Kada je već Pupi šef vlade, bilo bi dobro da mu je žena blizu. Napraviti puč zna,  to je pokazala u slučaju novinarke Petrović, natjeravši tragikomičnu novinarsku elitu da vrati priznanje, ako ga dobije i Ivana Petrović, znači u slučaju da Plenki ne sluša Pupija, natjerat će ove zombije u vladi da daju ostavke, ako Plenki odustane od svoje ostavke.

pupov-ozren-slav

Poglavito ako Plenki odbije uzimati roštilj u popularnoj birtiji “kod Srbina”…

U ovom srpskom političkom pašaluku Aco Skandal Stanković zove u emisiju željezničara Aleksića, Pupi glumi antifašistu, polaže vjence atifašističke po hrvatskim planinama, a oko sebe nagurao srpske fašiste i teroriste; Stanimirovića, Jovičića, Škaljca, Lintu, pa još tome kada dodamo i braću, obilazi partizanske spomenike, a njegovi bi rađe na Ravnoj gori poklonili se čiča Draži i četnicima.  Pernar i Bernardić isto se bore protiv ustaša kojih niti za lijek, a kada treba napraviti nešto pametno Pero krivotvoritelj ode u Banja Luku, kod udovice nekog četnika da ju spasi od deložacije…e još da se žena preziva Mihailović tko sretniji od Pernara…

Iako jedan dio intelektualne elite je stvorio pokret Spasimo Hrvatsku razočaran koliko ima političkih budala, čini se da je puno bolji naziv Spasi se tko može…i za kraj nešto što smo maznuli sa zida G. Holjevac, nama se to učinilo jako točno;

“Stanje u Hrvatskoj u ovom trenutku:
SDP-ovci se ne mogu dogovoriti ni koje je boje govno, a njihov ‘lider’ se ne bi snašao u naplaćivanju ulazaka u naplatni WC (‘dvije kune, molim!’) , kamoli u vođenju stranke.
Živi zid je nakupina idiota čija razina ekonomske nepismenosti je takva da bi moja mačka bolje vodila državne financije. Ona barem razumije koncept privatnog vlasništva, oni ne.
Sve ono nešto desno je međusobno posvađano i nadureno ko hrpa tinejdžerica koje su se zagledale u istog frajera, svaka je uvjerena da je baš ona ‘ona prava’ za njega, a na kraju ispadne da je on gay.
Most je mrtva riba.
U takvim uvjetima Don Anemio može ostati na vlasti čak i da doslovno siluje ovcu nasred Trga Bana Jelačića i pritom pjeva Internacionalu.
Uglavnom… gasi svjetlo, zatvaraj vrata, piši ‘propalo’.
Veće su šanse da će Steven Seagal osvojiti Oscara nego da će se ovo čudo od države izvući iz govana.”
Izuzetno duhovito i točno! Samo što svi znamo da političari neće izvući državu iz govana – nego samo narod. Nisu nas izvukli iz govana ni ´91 – izvukli su nas sasvim “obični”, hrabri i nevjerojatno srčani i moralni Hrvati i svi ostali kojima je Hrvatska doista u srcu!”

HOP