Vučićev prijatelj ratni zločinac Borislav Mikelić zauvijek sklopio oči i otišao ravno u deveti krug pakla

0
4916
Srbijanski mediji s neutaživim bolom javljaju kako je ovozemaljski život napustio u svojoj 79 . godini života Borislav Mikelić, tijekom velikosrpske ratne agresije na Hrvatsku, jedan od glavnih političkih lidera pobunjenih srpskih odmetnika u Hrvatskoj. Borislav Mikelić od travnja 1994. do srpnja 1995. godine u krugu srpskih šumskih odmetnika u Hrvatskoj, proglašen je fantomskim premijerom srpske paradržavne i terorističke tvorevine na tlu Hrvatske, zvane “Republika Srpska Krajina.” Za života se i prije rata,a osobito tijekom srpske divljačke vojne invazije na Hrvatsku, očitovao jednim od najvećih i najokorjelih patoloških mrzitelja hrvatskog naroda i crkve u Hrvata. Prigodom svakog njegovog televizijskog pojavljivanja ili bilo kog javnog nastupa i političkog govora u Srbiji, iz zakrvavljenih očiju, groznoga, ubilačkoga i koljačkog pogleda, gotovo da je šikljala krv najotrovnije i najbolesnije mržnje i na sam spomen imena hrvatskog naroda i hrvatske države. Sve je Hrvate nazivao ustašama, a svaku hrvatsku državu kroz burnu hrvatsku povijest zvao je ustaškom državom. Prije rata, taj bjegunac od mača pravde na hrvatskome sudu za sva zla što ih je svjesno, voljno i umišljajno činio hrvatskom narodu, bio je dugo godina i direktor “Gavrilovića” iz Petrinje, gdje je također šikanirao i progonio Hrvate na nacionalnoj i vjerskoj osnovi, čime se uvijek hvalio u njegovome velikosrpskome okružju, a aktivan je bio u aktivnostima izvan dnevne politike. Primjerice, bio je siva eminencija Upravnoga odbora srbosalvenskoga nogometnog kluba beogradskog Partizana.
Mikelić je pripadao onim Srbima što su, kako u ratu, tako i u miru, zarad osvtvarenja velikosrpskih državnopolitičkih snova i partizansku petokraku i četničku kokardu jednako voljeli, dok god je i kokardi i petokraki u ime srpskoga velikodržavlja zajednički i jedinstven interes uništenje svega hrvatskog i katoličkog na tlu povijesnih hrvatskih zemalja. Od danas Hrvatska ima jednoga velikoga neprijatelja manje na ovome svijetu. Borislav Mikelić otišao je ravno u pakao, gdje mu je i mjesto, kao i svakom zlotvoru i teškome mizantropu, koji cijeli život provede u širenju i raspirivanju nacionalne i vjerske mržnje.
Osvjedočeni i dokazani neprijatelj hrvatskoga naroda i hrvatske države Borislav Mikelić barem će na drugome svijetu ispaštati dodatno za sve grijehe što ih je počinio za života, kad već nije završio život onako kako je jedino i trebalo, da istrune na doživotnoj robiji u hrvatskome zatvoru. Neka mu je teška crna zemlja koju će uskoro zatrovati njegov lijes, raspadajući se unutar utrobe zemlje kao radioaktivni otpad u ljudskome obličju, koji se zvao Borislav Mikelić.
Iz Beograda za HOP D. I.
HOP