Hrvatska kretenska vlast obnovila kuću čuvaru srpskog logora za vrijeme domovinskog rata

0
2364

Pod pokroviteljstvom predsjednice države i  predsjednika Sabora podignute su tri spomen ploče u svezi postojanja logora u SAO Krajini i to u gradu Vojniću, Gornjem Mekušju i Turnju.  Srpskim političkim mutikašama silno smeta spomen obilježje u Vojniću. Negiraju  postojanje logora u gradu Vojniću. Bezobrazluk lokalnih srpskih nacionalista želi poništiti žrtvu hrvatskog naroda. Iako je kroz logor Vojnić prošlo preko 300 ljudi, a troje zvjerski ubijeno, Srbi nisu željeli ploču u gradu i pijetet prema mrtvima. Smrt  Andrije Gojaka, Maraka Pape i Milana Cvitkušića lokalnim vlastima je tek statistički broj i lokalni Srbi žele  skidanje ploče.

Karlovački dožupan Siniša Ljubojević iz redova Srba tražio je micanje spomen ploče,  jer vjerojatno za tog državnog službenika istina i ubijanje nevinih civila su spojivi niz srpskih zvjerstava. Takav klaun radi i prima plaću od države.

Ali srpskom cirkusu ovdje nije kraj. Stražar u tome logoru bio je i Mile Galogaža zvani Bure. Ova ološ sada živi u Beogradu. Poznat po prebijanjima Hrvata, vezan u to vrijeme rata sa Đurom Škaljcem, SDB-om i Frenkije Simatovićem ovaj lik vrlo je bio bitan u tome logoru. Poslije rata zbrisao je u Srbiju, ali redovito dolazi kao pravi lojalni četnik u općinu Gvozd, u svoje selo četnika, Slavsko polje i boravi po ljeti u svojoj obnovljenoj kući. Kuću je obnovila Hrvatska, u čast zločina koje je činio u ratu. Tako to radi demokratsko-kretenska država.  Bure čedo je zahvalan državi Hrvatskoj, pa uvijek napravi neki izgred u općini Gvozd kada dođe na odmor.

HOP