Niti jedan od komunističkih potomaka danas na vlasti nije proveo niti jednu noć u rovu

0
3544

Unatoč svim novo otkrivenim činjenicama o pokolju pola milijuna nevinih i nedužnih Hrvata, potomci jugoslavenskih koljača tvrdoglavo brane i opravdavaju komunističke i partizanske zločine njihovih djedova i očeva koje zajedno sa Srbijancima i Srbima pripisuju ustašama. Danas je gotovo dokazano da su komunisti i presvučeni četnici počinili najgnusnije zločine, najviše nad Hrvatima, kojih bi se istinoljubiv, pošten i etičan čovjek morao stiditi. Umjesto stida, oni preko svojih medija i dalje lažu i za taj zločin optužuju ustaše. Oni su prepreka hrvatskoj demokraciji, slobodi i boljitku, a neki od takvih su premijer Plenković, neki njegovi ministri i gotovo većina današnjih zastupnika  HDZ-a, cijeli SDP, razdvojena HNS-a, Živi zid i Most.

Plenković je jamac da će Hrvatska sačuvati komunističku svijest i da će država progoniti hrvatske rodoljube i domoljube, ali to ne razumiju mnogi članovi i simpatizeri HDZ-a, a upravo oni će biti uzrok dolazeće hrvatske tragedije slične onoj koji su počinili simpatizeri KPJ.

Sve ukazuje da se Plenković ne razlikuje mnogo od Tita kad je u pitanju budućnost hrvatskog naroda i njegova osobna taština, a koristi se sličnim metodama – lažima i ucjenama.

Zamislimo se malo kad on zakonom želi zabraniti  poklič ”Za dom spremni” kojim su hrvatski branitelji branili i oslobodili hrvatski tlo, a zadržati će zvijezdu petokraku koja je napala hrvatsko tlo zajedno sa četnicima i pobila velik velik broj djece, majki i starčadi. Isto je činila u antifaističkom ratu pobivši pola milijuna Hrvata – cvijet hrvatskog naroda. Sve to Plenković čini na zahtjev prikrivenog četnika Pupovca, čija dva brata su bili u četnicima i pokušali oteti povijesno i etničko hrvatsko tlo.

Plenković je tašta i inteligentna osoba, ali ne razumije svijet koji ga okružuje. On nije politički lider ni državnik, a na tu poziciju ga je postavio udbaš Šeks. Uvođenjem Istambulske konvencije, on nastoji hrvatskom narodu iskorijeniti dušu i tradiciju, ali to nije učinio uz pomoć HDZ-a nego uz pomoć bivših komunista. Zbog toga mislim da mu hadezeovci moraju otkazati poslušnost u Saboru i zatražiti povjerenje Plenkovićevoj vladi. Ako među hadezeovskim zastupnicima ima samo 5 rodoljuba i domoljuba, Plenković bi postao prošlost. Razumiju li oni uopće kuda Plenković vodi hrvatski narod? On je protivnik lustracije, ne želi mijenjati izborni zakon i ne želi stvoriti novi Ustav koji bi Hrvatskoj dao suverenost i narodu vratio ponos. Moderni Ustav jedino može mijenjati narod na referendumu a nikako zastupnici dvotrećinskom većinom u Saboru. On se protivi promjeni izbonog zakona i stvaranju novog Ustava.

Ni jedan od komunističkih potomaka danas na vlasti nije proveo ni jednu noć u rovu i izložio se pogibelji jer su ih hrvatski komunisti, udbaši i kosovci sklonili u ministarstva preko onih koji su se lažno naklonili Tuđmanu koji je morao prihvatiti njihove ucjene da bi stvorio suverenu i nezavisnu Hrvatsku.

Pogledajmo odakle nam dolaze premijeri nakon 2003. godine – Sanader, Milanović i Plenković? Oni su zajedno sa Račanom i Jadrankom Kosor rasprodali sve što komunisti nisu uspjeli pokrasti prije 1991. godine, a to su hrvatsko zlato, banke, neka utilitarna i uslužna poduzeća koja ne mogu propasti, gradske i neke primorske hotele te se tako mitom bogatili.

Za vrijeme Račanove vlade dug RH je narastao od 9.2 milijarde na 26 milijardi dolara uz sve navedene prodaje. Istovremeno se prao novac stranih i hrvatskih kriminalaca.

Međutim, oni koji se bili u rovu su poginuli ili postali invalidi, dok su preživjeli branitelji sa fronta nakon 2000. godine ostali bez ikakvog posla jer su udbaši prije početka rata  kupili dugove njihovih poduzeća i prodali ih korumpiranim građevinarima zbog gradnje stanova. Tako je opljačkana Hrvatska i hrvatski narod. Može li itko razuman vjerovati da je kvadrat kuće u Gunji bez gradilišta koštao više od 2000 eura?

Dakle, zajedno sa gradilištem kavadrat kuće bi koštao 2500 eura  jer u cijenu kuće gardilište ulazi sa najmanje 25 posto vrijednosti cijelog objekta, a tako visoka cijena ni danas nije u Zagrebu.  Kako vidimo i na tuđem udesu se bogate neki političari, a to su odlike svih liberala, bez obzira u kojoj stranki se skrivaju. Nije mi jasno zašto branitelji iz rovova ne ulaze u politiku ako u nju ulaze lažni branitelji koji nikad nisu vidjeli ni pušku ni rov, ali su odlučivali tko ide ili ne ide na prvu crtu bojišnice. To su njihove zasluge za Hrvatsku.

Takvi danas pljačkaju državu, dakle, narod preko velikih nameta. No, već sutra takvi će postati konzervativci i na svaki mogući način čuvati i skrivati pokradeno. Pogledajmo kako je nastao Agrokomerc,  a pored udbaša i ”vlasnika” danas su se još obogatili liberali na jedan perfidan način koristeći državu. Mnogi u Hrvatskoj uopće ne znaju odlike današnjeg svjetskog i hrvatskog liberalizma. Takvi liberali nameću poreze sirotinji, dakle, uz pomoć države pljačkaju narod. Međutim, oni gotovo i ne plaćaju nikakvi porez jer su stvorili rupe u zakonima. Sve ovo nam pokazuje da naši navodni zastupnici razmišljaju samo o sebi i sve zakone podešavaju svojim interesima, bez obzira tko je na vlasti, kako na razini države isto tako i na lokalnoj razini. Naši za stupnici su uzrok našeg siromaštva, a mnogi od nas toga nisu ni svijesni.

Na koncu još jednom upozoravam članove i simpatizere HDZ-a neka paze da ne učine isto što su hrvatskom narodu učinili simpatizeri Tita i KPJ. Ako se to dogodi, a sve pokazuje da se to lako može dogoditi, hrvatski narod će zauvijek nestati.

Srećko Radović

HOP