U dva automobila Rumunji prevozili po Banovini 24 Afganistanca

0
3018

Policija ima više uspjeha u lovu na migrante nego na srpske ekstremiste

Već smo pisali o ovome slučaju, ali stvar se ne mijenja;

Marko Roknić iz sela Perna pokraj Topuskog dopisnik je jednih srpskih novina ,već poznat  po ekstremnom  nastupu protiv RH što možete  i sami pronaći na drugim portalima. Vozi Fiat Punto reg. oznaka SK*71GH na kojega je nalijepio oznaku HR a potom kroz sred probušio rupu,što bi možda i prošlo pod slučajno da ga mi ne poznajemo kao velikog Srbina. Da bi sve bilo još tragičnije supruga dotičnoga je donačelnica općine Topusko Jelena Roknić. Ne znamo da li je policija upoznata sa ovim i smije li se ovakva naljepnica držati na autu?

Migrantski val

-Da ovdje je jako puno izbjeglica i helikopterom ih traže, policija ide na svaku dojavu, više ne znam jesmo li sigurni ovdje, policije je premalo, mislim da bi trebalo pojačanje. Za sada se nikome nije ništa dogodilo, ali nismo sigurni. Ne znamo što su u stanju napraviti. Prolaze na više mjesta raštrkani kako bi umakli policiji , ali građani surađuju i prijavljuju njihove lokacije kretanja. Sve ih je više.-tvrdi na izvor.

-Dolaze iz Velike Kladuše u manjim grupama po 4 ili 5 prelaze na raznim prijelazima i izlaze u selima Perna, Ponikvari, Gređani, Crni Potok , na cijelom području općine Topusko. Policija kroz naša mjesta stalno juri evo i sad su upravo prošli. Razilaze se po manjim grupama, jer misle da tako neće ulovit sve zbog manjka policije, pa kome se posreći. Ima na žalost dosta onih koji ih dočekuju vozilima i prevoze dalje za novac. – rekla nam je naša čitateljica.

UP sisačko-moslavačke su 25. svibnja u 18.20 sati u mjestu Gređani, općina Topusko, zaustavili dva osobna vozila rumunjskih registracijskih oznaka. Vozilima su upravljali 42-godišnji i 48-godišnji državljani Rumunjske i u njima prevozili ukupno 24 državljana Afganistana

HOP