Ivan Valek:NIKADA NISAM BIO ČLAN SKJ-e I NIKADA NISAM SURAĐIVAO SA UDBOM ,I DRUGIM TAJNIM SLUŽBAMA U ZEMLJI I INOZEMSTVU-Dajem nagradu od 100 000 kuna svakome tko može potvrditi suprotno!

0
2911

Molim da objavite demant na članak

https://www.hop.com.hr/2018/05/27/udba-pokusava-sprijeciti-razvijanje-stranke-spasimo-hrvatsku/

Udba pokušava spriječiti razvijanje stranke Spasimo hrvatsku koju je napisao A.Babić.
Članak je pun neistina ,podmetanja i opasnih optuživanja,stoga istine radi pod moralnom krivičnom odgovornošću izjavljujem,
NIKADA NISAM BIO ČLAN SKJ I NIKADA NISAM SURAĐIVAO SA UDBOM ,I DRUGIM TAJNIM SLUŽBAMA U ZEMLJI I INOZEMSTVU.
Dajem nagradu od 100 000 kuna svakome tko može potvrditi suprotno.

Što se tiče Pokreta Spasimo hrvatsku činjenice su slijedeće i javno prozivam autora teksta da ih demantira
1.OSNIVAO SAM,OKUPLJAO I RAZVIJAO POKRET A NE RAZBIJAO
A. Babića doveo sam na sastanak sa Vijećem za hrvatsku koji se održavao u kući gospodina Vladimira Biondića kada smo zajedno odlučili da idemo utemeljiti inicijalni odbor Pokreta.Na utemeljiteljskom sastanku od 13 članova 8 ih je bilo pozvano od Vladimira Biondića i mene.Na tom sastanku izabran sam za tajnika Pokreta.
Razbijanje je počelo samo dva dana kasnije od strane  A.Babića kada je grubo zalupio telefonsku slušalicu Vladimir Biondiću kada mu je predložio da u obavijesti za medije uvrsti NEDUZNICU,PROGRAM EKOLOŠKOG RAZVITKA HRVATSKE PEP, I INICIJATIVU DA GENERAL PRALJAK DOBIJE ULICU U ZAGREBU.
Kao tajnik predložio sam A.Babiću da u Bleiburgu odamo počast žrtvama i zapalimo svijeće,na što sam dobio pisani odgovor da ćemo se dogovoriti.Otišao je sam, a sa našim članovima nije se ni pozdravio jer je otišao ranije budući su ga boljele noge.
Na pristanak A Babića organizirao sam sastanak s predsjednikom HRVATSKE BRANITELJSKE PUČKE STRANKE gospodinom Šefik Orlićem koji je A. Babić otkazao nekoliko sati ranije uz obrazloženje da ima rođendan.
Kada sam u privatnoj fb poruci obavijestio A.Babića da članovi VIJEĆA ZA HRVATSKU ne podržavaju ishitreno osnivanje nove 178 stranke koja razbija a ne okuplja hrvatsku desnicu, da je to i moje mišljenje o kojem sam ga ranije obavijestio,bez da razgovara sa mnom našu privatnu prepisku poslao je svim članovima..

Kada sam za to saznao podnio sam ostavku na mjesto tajnika Pokreta..Uspio sam uvjeriti i gospodina Sjepu Miovića Kočana predsjednika udruge POKRET ZA DOMOVINU da podrži radi ideje OKUPLJANJA A. Babića za našeg kandidata za predsjednika RH što je svojim mailom i potvrdio.

Osobno sam pogriješio što sam taj privatni mail proslijedio A. Babiću zeleći da bolje pripremi sastanak koji se održao samo pola sata nakon što sam mu proslijedio mail.Ponovo bez da me je kao tajnika nazvao i pitao za obrazloženje ,otvorio je sastanak obavijestio je prisutne o mojoj ostavci na mjestu tajnika i grubim riječima izbacio me sa sastanka iako sam i dalje bio član inicijativnog odbora.Koja demokracija,.

2.SUVERENA DRŽAVA JE NAZIVNIK NAŠEGA POLITIČKOG OKUPLJANJA,to su bile moje riječi koje je inicijativni odbor prihvatio na utemeljiteljskom sastanku.

3.LUSTRACIJU sam prihvatio i nakon Vladimira I PRVI POTPISAO NEDUZNICU koju je sastavio gospodin Juos iz Vijeća za Hrvatsku,

4.SAKRIVAO SAM DESTRUKTIVNO PONAŠANJE A.Babića da ne umanjim ugled POKRETA SPASIMO HRVATSKU čiji sam još uvijek član ,sve do njegovog javnog napada na mene na svojoj fb.stranici i preko Vašeg cijenjenog portala da sam UDBAŠ KOJI JE UBAČEN DA RAZBIJE pokret.

5.A. BABIĆ KORISTI MOJE KOMENTARE NA OBJAVE DRUGIH MOJIH FB PRIJATELJA da bi me lažno optužio da sam napisao da je Franjo Tudjman klao Hrvate.Napisao sam i iza toga stojim da je I Franjo Tudjman zajedno sa Titom i drugim visoko pozicioniranim komunistima odgovoran iz Hrvatske za pokolj HRVATA nakon 1945 godine.

6.PONOSIM SE DA SAM ZA VRIJEME OBRAMBENOG DOMOVINSKOG RATA ORGANIZIRAO HUMANITARNU POMOĆ,SPAŠAVAO UGROŽENE SRBE I MUSLIMANA I AKTIVNO SUDJELOVAO U PRIZNANJU HRVATSKE OD STRANE SAD-A.

Prvenstveno želim ovim demantom obavijestiti javnost da budu oprezni prema A.Babicu,da se radi o čovjeku koji se još uvijek liječi depresije samo je sada u novoj opasnijoj fazi, koji se koristi lažima i UDBAŠKIM metodama i podmetanjima kada osjeti da je ugrožen da bi došao do svoje bolesne ambicije da postane predsjednik RH.

Svoju zadovoljštinu potražiti ću na sudu ukoliko mi se A Babić javno ne ispriča preko Vašeg cjienjenog portala.

Hvala na uvrštenju
Ivan Valek dipl.ing.arh

HOP