Komedija: Kraj 40 policajaca ukradeni su suncobrani i ležaljke u toplicama -Topusko

0
2461

MIGRANTSKA KRIZA-  Topusko je uvelo novu vrstu turizma u zadnje vrijeme. Pješačke ture migranata iz Iraka, Sirije, Afaganistana. Vodić ih navode po praznim kućama na Banovini, u koje provaljuju i nakon prospavanih noći kreću prema Kralovcu i Rijeci.

Rijeke ljudi možete vidjeti uz cestu tijekom noći. Za vikend je provaljeno  u novu kuću Hrvata na izlazu iz Vrginmosta, za koju su migranti znali da je prazna. Očito imaju dobre informacije koje su kuće na Banovini prazne od svojih vodiča. Policija je pronašla migrante na tavanu kuće , 200 metara od čovjeka koji nam je ustupio informaciju.

Policija u Vrginmostu i Topuskom dobila je malo pojačnje od 50-tak policajaca. tako da je laž ono što Božinović govori u emisiji trabanta Stankovića, kako je na Banovini sve pod kontrolom. Migranti su nađeni u Vrginmostu, 40 km od Velike Kladuše i to je očito jer granica nije dobro zaštičena.

Policajci koji su pojačanje na terenu uglavnom spavaju u toplicama u Topuskom. Tijekom vikenda trebali su biti otvoreni i vanjski bazeni kompleksa Topusko . Uprava hotela je ustanovila kako je netko pokrao ležaljke i suncobrane iz hotelskog prostora kraj nikada već broja policajaca, koji noće u hotelu zbog migranata.

HOP

HOP