Na HRT se vraća Pupijev frend Kosanović,a Krišto gubi emisiju zbog Jasenovca

0
14793

Saša Kosanović, srednjoškolac, vraća se na HRT, nakon presude radnog spora sa HRT-om, osoba koja je vrlo bliska sa lažljivcem Pupijem, dolazi još malo zatrovati HRT nakon presude hrvatskog krivosuđa.

HRT-ov JNA kadar sve je jači. Hrvatska od ovoga ne može jadnije. Kosanović godinama glumi nekog antifu koji juriš na ustaše, naravno o četnicima sve najbolje. Branitelj D. Keleminec užasno smeta Kosanoviću, kojem ne smeta brat dvojice četnika Pupi od Benkovca. Obilazi njegove skupove protiv vlaja Pupija, provocira, a i aktivno piše gluposti u terorističkom listu Novosti.

Na drugoj strani Karolina Vidović Krišto je izbačena iz emisije na HRT-u, jer je na komunističko-tajkunskoj dalekovidnici dopustila sinu logoraša Jasenovca, Igoru Vukiću  prezentiranje dokaza o samom logoru. Bez ikakve valjane osnove Krišto je maknuta iz emisije. Čini se HRT voli gubiti postupke na sudu. Krišto je dobila jedan spor, a kako vidimo i Sale Kosanović protiv tajkunske kratkopametne dalekovidnice. Mogao bi HRT izgubiti i ovaj spor sa Krišto ako krene u njega. HRT je postao prava Pupisrbovidnica.

Na HRT-u niti jednom riječju nitko nikada nije rekao da je Igor Vukić sin logoraša Jasenovca, time je stao uz komunističkog profesora Milorada, koji otvoreno laže kako je u Jasenovcu stradalo i bilo 20000 djece.  Prvu činjenicu HRT ne objavljuje, ali laž Pupija objavljuje, kako bi što više laži i strane agencije prenijele u svijet.

HOP