I. Goldstein na HRT-u nazvao sve one koji misle kao I. Vukić smrdjivcima i đubretarima

0
17986

-Čitava priča o ustašizaciji, blajburgologiji, povijesnom revizionizmu koji cvjeta oko nas, nametnuta je tema Hrvatskoj i hrvatskom društvu da bi se njome bavilo, a da bi se negdje “iza ugla” promovirala nazadna, zatvorena, konzervativna, antiimigrantska ideologija i njezina provedbena politika. To je sukob dvije Hrvatske – jedna je otvorena, a druga je zatvorena, jedna je ona koja mrzi, druga je ona koja želi komunikaciju. Javnost je bombardirana nizom laži – kaže. Ivo Goldstein.

Dokazani povjesni falsifikator Ivo Goldstein  ovako je nazvao Igora  Vukića i one koje ne misle kao on; smrdljivcima i đubretarima. Uglavnom takve kvalifikacije pripisane drugima najbolje opisuju doktora za komunističko falsificiranje povijesti.

Đubretarima i smrdljivcima nazivali su komunistički zločinci one koji su bili za NDH-a i poklali su ih kao stoku, pokrali njihovu imovinu, opljačkali Hrvatsku, da bi na kraju neškolovani kadar kao njegov otac tumačili kako su zločinci spasioci.

Zbog takvog ološa na HRT-u Stanković neće izgubiti  posao, niti biti uklonjen poput novinarke Krišto. Ovaj klaun pozvan je u centralnu emisiju Nedeljom u dva, kako bi zabetonirao srpsko- komunjarske laži.

HOP