Ranko Ostojić na Sutjesci sa svojim srboslavenima slavio genocidnu Titovu vojsku ratnih zločinaca

0
8608

Ranko Ostojić veliki borac za komunjarske laži bio je na Sutjesci kao predstavnik slavljena Tita. koji je izgubio u toj bitci trećinu ljudstva. Koliko je slaba bila partizanska vojska općenito govore brojke prisutnosti u toj bitci. 127 000 Njemačkih vojnika protiv 18000 Titovih vojnika.

Svakom imalo normalnom mora biti jasno da titova vojska bez pomoći Crvene Armije nikada ne bi dobila bitku protiv njemačkih snaga, što govori i bitka za Beograd u kojoj je sudjelovalo oko 200 000 Nijemaca i par stotina partizana.

Članstvo SDP-a slavi bitke za stvaranje srboslavije. I stalno negira ratne zločine partizana nad Hrvatima nakon 2. svjetskog rata.

Zanimljivo da je Tito još 1941. godine poslao pismo Staljinu u kojem optužuje Pavelića za ubojstvo 750 000 Srba u Jasenovcu. Na ovoj laži bazira se priča o Jasenovcu do današnjih dana. Ovaj podatak postoji u bugarskim arhivima. Nakon toga ovu laž proširio je srpski svećenik Velimirović. Blizak suradnik Hitlera. Cilj je bio na osnovu ove laži napraviti genocid nad Hrvatima. Što je i učinjeno.

HOP