Pejčinović ne zna sa Šešeljem mlađim, a vlast na vojnoj školi drži Jovića koji sprda domovinski rat!

0
11924

“Otac mu je osuđeni ratni zločinac, a on apologet njegove zločinačke politike. Sjedi u Parlamentarnoj skupštini Vijeća Europe koje se bavi ljudskim pravima. Tko o čemu, Šešelj i podmladak o ljudskim pravima! Sramota za Srbiju, Europu i Vijeće Europe!”, napisala je Tomašić na Twitteru.

“Koliko ja razumem, Savet Evrope se bori za demokratiju i vladavinu prava. Danas pred sobom imamo čoveka koji glorifikuje Jasenovac, koncentracioni logor za 700.000 Srba, Jevreja i Roma, koji glorifikuje Blajburg, lidera neonacističkog režima u srcu Evrope koji tretira Srbe kao građane drugog reda”, rekao je Aleksandar Šešelj. Šešelj mlađi nije rekao da u Beogradu postoji muzej genocida u kome su Srbi napisali da je u Jasenovcu ubijeno 50 000 Srba?! Čak i laži nisu im usklađene.

Provalio Šešelj mlađi i da je Oluja genocid. Nešto lukavijim rječnikom služi se britanski učenik Jović, koji smatra da je EU olako prešla preko Oluje i bez obzira na Oluju primila Hrvatsku u EU. Ovaj čovjek tvrdi da je to bio tzv. domovinski rat i predaje na Hrvatskom vojnom učilištu. Reakcija na obojicu je mlaka, što znači da netko u vrhu vlasti vodi državu u propast.

Zamislite sramote da se jedan sin zločnca uopće nalazi u srcu Europe i pljuje po Hrvatskoj nakon što su Kameni i ostala srpska bagra u ime njegova oca klali po Vukovaru. I na njega naša ministrica vanjskih poslova kaže da nema komentara. To će nas spasiti. Imati plaću preko 18000 kuna da bi rekla kako nema komentara na ove optužbe i na taj način dala priliku da nas ovo govno blati pred cijelim svijetom. Da li ju u tome priječi činjenica da je radila za Ivicu Dačića?

Predavač na vojnoj školi u Zagrebu Jović tvrdi da je Hrvatskoj devedesetih odgovarao rat, jer je tako lakše dobila priznanje. Nenaoružanoj bez vojske njoj je odgovarao rat. Genijalno.  Pojam branitelji za njega je krivi pojam u literaturi, kao i domovinski rat.  Čini se da Srbin u Beogradu ili Londonu potpuno isti misli o Hrvatima.

HOP