Okrivamo tko je nasilnik iz Zadra koji je pretukao djevojku, daljnji rođak vlasnika ‘Hemingwaya’

0
5052

Darko Kovačević (31) iz Zadra od prošlog se četvrtka nalazi u zadarskom istražnom zatvoru s optužbom za nanošenje teških kaznenih ozljeda i prijetnje. Žrtva je bila njegova djevojka.

“13. lipnja, oko 22 sata Daruvarac je teško premlatio svoju bivšu djevojku ispred očiju nekoliko gostiju i osoblja kafića “Chill out” na zadarskoj Meladi. Divljačko mlaćenje 18-godišnjakinje započeo je među stolovima, a nastavio u toaletu. Tukao ju je šakama i nogama, najviše po glavi i licu, gazio je po cijelom tijelu. U utorak je u medijima objavljen videosnimak s nadzorne kamere iz kafića na kojem se vidi sva bestijalnost s kojom je Daruvarac mlatio nemoćnu djevojku.”-piše Jutarnji list.

Prema informacijama iz medija, obitelj Kovačević je iz Daruvara i doselila je u Zadar. Naš izvor pobija tu tezu jer zna jako dobro obitelj Kovačević. Kovačevići su iz hrvatskog sela Motike tik do Banja Luke. U vrijeme rata doselili su se u Daruvar prisiljeni ratom u BiH. O roditeljima ovoga nasilnika naš izvor ima sam lijepe riječi. Uvijek su živjeli skromno za razliku od sina. Sin je uvijek imao problema sa zakonom, petljao je sa drogom, imao nasilne ispade. U principu narod dobro kaže kako ti nitko ne može napraviti sramotu kao što ti mogu djeca.

Inače ovi Kovačevići su daljnji rod vlasnika Hemingwaya, popularnog okupljališta u Zagrebu, Opatiji. U Banja Luci nekada poznatog vlasnika mlinova i pekara koji je zapošljavao Hrvate toga kraja, a danas prebogatog vlasnika Hemingwaya. I on je rodom iz sela Motike.

Policajci koji su bili zaduženi za ovaj slučaj prema  izjavi odgovornih nije kvalitetno obavila posao.

HOP