Šef policije koji žmiri na nasilje četnika, stradao u prometnoj pijan

0
12247

Načelnik postaje Gvozd Velimir Horvatin već godinama pokriva nasilje ex srpskih terorista nad obitelji Dragić u općini Vrginmost. Srpski ekstremisti i pupovčev SDSS kontinuirano zlostavljaju obitelj Dragić, jedni zbog činjenice da je žena Rade Dragića Hrvatica, a drugi što Dragići ne šute i prijavljuju pročetničke manijake policiji. Od svega Rade Dragić se razbolio i završio na operaciji srca, kćer u bolnici u Karlovcu nakon što su je djeca ekstremista napala, žena potpuno psihički iscrpljena.

Horvatinova policija sve uviđaje obavlja aljkavo i na taj način prikriva kriminal četničkih provokatora.

Načelnik policije već je imao cirkus zbog pijanstva i sukob sa Hrvatima iz BiH koji su naselili Gvozd. Sklon je čašici i gotovo je nevjerojatno da još uvijek dobro stoji na svojoj poziciji. Zadnji događaj prije par tjedana čini se kako je preokrenuo njegovu sudbinu. Vraćajući se sa svojim policajcima iz Velike Kladuše, gdje je bio na proslavi Bajrama, pijan kao letva, zajedno sa kolegama policajcima stradao je teško u prometnoj nezgodi.

Policijskim službenicima je izmijereno 2,8 promila i 2,9 promila alkohola u krvi. Ne treba reći da je prema pravilu službe takvo ponašanje za disciplinski i težu povredu radne dužnosti, jer se policajac treba ponašati dostojanstveno i van službe.

Horvatin je završio u bolnici, sa vrlo ozbiljnim ozljedama, kako saznajemo noge i svakako želimo da se zdravstveno izvuče, ali je krajnje vrijeme da netko u policijskom poslu zamijeni Horvatina. Hoće li drug Pupovac -svemogući to dopustiti pokazat će vrijeme, jer ovaj šefić svojim je ponašanjem bliži SDSS-u nego policijskom poslu.

HOP