Srbi švercaju migrante preko granice, mediji o tome mudro šute!

0
6114

U BiH se uputio Ivan Pernar riješiti migrantsku krizu. Ako se sjećate da smo o njoj javljali u travnju, možemo reći da Pero krivotvoritelj ima zavidnu brzinu kretanja. Nanjušio Pero da bi tamo među izbjeglicama i migrantima mogao dobiti političke poene kod hrvatskih naivaca i tako ostati i dalje u Saboru među onim lijenčinama, svađalicama i ljudskim komedijašima, koje narod uporno bira, da bi oni što bolje živjeli, a narod što brže otišao u Irsku.

Mi smo preko svojih izvora došli do informacija koliko je migranata u Velikoj Kladuši. Ima ih oko 4000. Do sada je hrvatska policija vratila oko 200 osoba u BiH nakon svojih akcija. Svi vodiči uhićenih migranata su Srbi. To je činjenica koju potvrđuju i iz MUP-a.  Tako da bi srpske političke stranke koje po medijima šire zabrinutost jer migranti provaljuju u srpske napuštene  trebale konačno trebale reći istinu; da je to isključivo zbog njihovih sunarodnjaka, koji sa hrvatske strane prate kretanje policije i javljaju jatacima koje su sigurne linije prolaza ilegalaca u Hrvatsku.

Ovaj mjesec 28. 6. u 2 sata u noći uhićeno je 20 osoba u blizini Topuskog u kamionu  Mercedes hladnjača registracije KA 684 GF. Migranti uz pomoć vodiča došli su pješice do sela Poljice blizu Perne i sa te lokacije su krenuli kamionom dalje prema Lasinji i Jastrebarskom. Uhićeni su nadomak Topuskog.

Ovo je još jedan dokaz kako migranti bez ikakvih problema probijaju našu granicu zahvaljujući vodičima koji im sa naše strane javljaju gdje su zasjede i gdje se može bez problema proći dalje prema Sloveniji. Srpske veze još iz rata za sada služe za šverc ljudima preko granice kao nekada što su švercali Kurde. Drugim riječima Srbi su sada na čelu migrantskog ugrožavanja Hrvatske nelegalnim prijelazima granice. Koliko je ovakvih grupa uspješno prošlo do Slovenije vidjeti će se uskoro, kada ih Slovenci počnu vraćati u Hrvatsku.

HOP