Ekskluzivno: Istraga protiv policajaca u Gvozdu koji su preko svoga doušnika namještali prijave braniteljima i štitili interes SDSS-a!

0
9718

O ovoj činjenici pišemo zadnje tri godine. U policiji Gvozd je zaposlen sin terorista Pavle Dugošije. To je bila prva vijest s kojom smo krenuli rješavati stanje u Gvozdu. Nakon toga smo otkrili da lokalni četnik prijeti likvidacijom policajke A. F. i šeta se po Gvozdu kao turski aga. Došli smo i do činjenice kako je načelnik te postaje pijanac, a pijance je lako koristiti za svoje potrebe. Otvoreno je rekao da mrzi Hrvate iz BiH. Nedavno je ta pijanica stradala sa još nekoliko pijanih policajaca u prometnoj nesreći. To je njegov konačni kraj u Gvozdu i sada ga čeka karijera u SDSS-u za koji je po svojim odlukama više radio nego za svoju zemlju.

Ipak zadnja vijest koju nam je otkrio djelatnik ove milicijske postaje SAO Krajine je skandalozna. Baš kao u vrijeme rata, Srbi, vezani za SDSS preko hrvatske ološi plaćene za taj posao ,podmetali su lažne kaznene prijave protiv branitelja. To su činili preko policajca Ž. B.

Hrvat J.J. podnosio bi navodno prijave protiv branitelja, potpisivao ih, ali zapravo to je činio njegov sin u njegovo ime bez njegova dopuštenja, a koji je dugogodišnji doušnik navedenog policajca. Skandal je otkriven kada je pravi J.J. izjavio kako on nema ništa sa lažnim prijavama prema braniteljima, te je odao vlastitog sina koji je u bijegu izvan granica naše zemlje. Sin je poznati jatak srpskih lopova.

Branitelje se lažno prijavljivalo, pretresalo njihove kuće ,kako bi ih rukovodstvo općine zastrašilo, jer su otkrili veliki kriminal oko nekadašnjeg načelnika općine Branka Jovičića, desne ruke Milorada Pupovca.  Lopov do lopova je oko Pupovca. I to nije slučajno.

Preko ovakve usrane policije SDSS je kontrolirao istrage, prikrivao i što je najvažnije lažni J.J. je čak preuzimao iz policije dokumente za koje nije imao pravo preuzeti. Svi ovi podaci su dovoljni za suspenzije i pritvaranje policajaca iz Gvozda. Istraga je pokrenuta, u centru za vještačenja ustanovljen je krivotvoreni potpis. Ovo je velika sramota za policiju.

Za vrijeme posjeta zločinca Ace Vučića Gvozdu, policija je pretresala sve branitelje bliske našem portalu. Ponašali su se prema tom zločincu kao da ih on plaća. Strašna omalovažavanja su trpili tada branitelji…

Tako da nije čudo što već godinama ova policijska ološ sramoti odoru i dozvoljava četnicima maltretiranje obitelji Dragić , od djece do roditelja Dragićevih. Četnici u Gvozdu rade što žele kraj ovakve korumpirane i izdajničke policije, koja je više slična miliciji SAO Krajine.

Jedan od policijskih doušnika tri godine kraj policije vozi neregistrirani traktor IMT bez posljedica.

E milicajci steram vam ga….m…

HOP