Plenkijevi štakori boje se Dalićeva uspjeha, koji će počistiti prošireni četnički smrad po Hrvatskoj i ujediniti Hrvate!

0
13514

Rusija postaje zemlja ratničkog naroda- Hrvata. Pogledi Modrića i Lovrena su veličanstveni,puni snage i odlučnosti, a koje su antife, smrdex, terorističke Novosti, pupovčeva klapa u DORH-u htjeli uništiti, danas su baš oni najzaslužniji što je proradio hrvatski inat. Sve Hrvat izdrži osim poniženja. Kada ga želiš poniziti, tada si prijatelju doživio svoj kraj.

Preko banaka i pravosuđa pljačka se ovaj narod. Ponižava. Ubija. To rade političke elite govnara. Prodanih duša. To naši igrači shvaćaju. I gotovo svaka poruka igrača je jasna, oni igraju za ovaj napaćeni narod. Modrić je izgubio dio obitelji u ratu, niti Lovren nije prošao bolje, i baš tu dvojicu DORH je razvalčio na sudu zbog građanskog ugovora sa Mamićem.

Kao da oni ne smiju sami sa Mamićem odlučiti kako će podijeliti svoj novac za svoju kvalitetu. Smrdljivi antifa mediji napumpavali su mržnju prema njima dvojici, bez da je i jedan o njih uopće trebao doći na sud. Njihovi ugovori pravno su bili čist, a s kim dijele novac nije stvar DORH-a. DORH je postao leglo četničije koja želi uništiti nacionalni naboj Hrvata. Baš ono što se vratilo ovih dana zahvaljući tom istom Modriću. Najboljem veznom igraču na prvenstvu. Iza njegovih leđa su ostali Messi, Ronaldo, Iniesta. Takvu zvijezdu korumpirani i odurni DORH progoni.

Niti na kraj pameti nisam mogao sanjati da moj prijatelj iz dječačkih godina će voditi ove monstrume u DORH-u, one koji progone heroja Modrića. Ali tako to bude. Prošao sam kraj njegove kuće, sjetio se se nekih detalja i vrtim film što se u njegovoj glavi događa.

Znam kako je Modriću. Sve daje za ovu zemlju. Nije umišljen. Iako je na krovu svijeta u klupskom nogometu. Trči kao i prvih dana, vodi našu momčad, a nezahvalnici ga progone, o njemu piše neki smrdex na čijem čelu je kriminalac koji je opkrao državu. O njemu piše uhljeb Glavašević, tko zna pijani ili trijezan Stazić, koji za Hrvatsku govori da je to jugoslavenska repka…zapravo skupina teških luzera.

Znam kako je Modriću, nedavno sam iz jedne osobe koja je bila na dnu, popljuvana od nezahvalne djece i roditelja odbačena kao zadnja krpa uspio  povratiti život. Danas zahvaljujući mojoj pomoći uživa u svome života. Ološ koja ju je gazila, danas joj se klanja, jer ima novce, nekretnine u svojim rukama…ta osoba je progonitelje prigrlila i odbacila spasitelja. Tako je i Hrvatska politika htjela uništiti Modrića. Pokvarenjaci i budale uvijek su dio istog mentalnog sklopa. U Modriću su oni stvorili strašnu pozitivnu energiju koja sada ruši sve pred sobom. Zahvalni smo DORH-u i političkom ološu što je naša ekipa super psihički stabilna. Igrači su shvatili da će svojom igrom ujediniti i ojačati narod! A toga se Plenkijevi štakori boje, baš oni koji su proširili četnički smrad po Hrvatskoj.

Danas mi je bilo posebno teško sve ovo pratiti. Teško  zdravstveno stanje jednog od mojih roditelja budilo je sumnju hoću li ga više ikada budnog vidjeti. Suze unuka. Tek javljanje mojih dragih prijatelja, smireni glas moje kolegice novinarke Nade. Ne bih mogao lako preživjeti te dvije stvari danas. Zamolio sam Boga za još života mojeg roditelja, i božje snage kroz ovu utakmicu. Da osjetim biti Hrvat. Jači od moćne Rusije. U inat odurnome Pupovcu, krvoločnim antifama, novinarskim šarlatanima i posebno Plenkoviću. Odurnom slugi pokvarenog vlaja.

Nije me zanimala niti predsjednica u Rusiji, njeno naslikavanje sa velikom ruskom lopinom Medvjedevim. Gade mi se političari. Ona mi je poslije Vučića potpuno nevažna kraj Dalića. Ona u svome poslu nikada nije postigla to što je Dalić postigao. Ona nas je posjetom Vučića ponizila, a Dalić ohrabrio. Subašić je začepio gubice srpskih medijskih kretena i ponosno rekao da je Hrvat. 

Danas je divno bilo biti Hrvat bez naše žgadije u Saboru. Hvala Daliću koji je pokazao kako treba izgledati vođa Hrvata. Bogu ponizan, hrabar, skroman i tih.

Igor Drenjančević

HOP