Za Tomašićkine i HRAST-ove desničare Keleminec je ekstremist kao i za Pupovca

0
6907

PREDSJEDNICI stranaka HRAST – Pokret za uspješnu Hrvatsku i Hrvatske konzervativne stranke (HKS), Ladislav Ilčić i Marijan Pavliček, potpisali su u petak Deklaraciju o političkoj suradnji dviju stranaka.

Spoznali smo da je zajedništvo važno, da okrupnjavanje jamči prosperitet, rekao je saborski zastupnik HRAST-a Hrvoje Zekanović. O pravašima Dražena Keleminca izjavili su da su ekstremisti. Stav potpuno isti kao i Milorad Pupovac.

Analiziramo taj tzv. ekstrem. Mnogi na desnici pozdravljaju sa pozdravom ZDS. Sa Laudato televizije pozdravili su slično reprezentaciju. Mnogi i u krugu Hasanbegovića i Ruže Tomšić tako pozdravljaju, onako bi se reklo u “kmici”, da ih nitko ne čuje…Iz tih krugova tvrdi se da Keleminec nije bio branitelj. Iz tih krugova tvrdi se da je on ekstremist. Zašto? Jer jedini javno napada Pupovca. Drugi to nisu sposobni. Boje se i vodili bi desnicu. Keleminec je gotovo svaki dan na sudu. Pravosudno-pupovčeva mafija ga proganja. Koga od ovih velikih vođa desnice udbaši progone?  Ovi desničari u gradovima gdje su na vlasti nisu sposobni zabraniti niti četničke derneke!

krajina

Hrast i Tomašićkini Konzervativci imaju isti stav o meni kao i Pupovac. Desničari misle potpuno isto kao i ja kada razgovaramo, ali u javnosti prodaju priču o mojem ekstremizmu. Ruža Tomašić je bila u HSP-u, pa je osnovala HSP Ante Starčević, da bi sada završila u Konzervativcima. Preko HDZ-a je ušla u Europski parlament.

Da je ujedinjavala desnicu pa ne bi bila u tolikim strankama. Razdrobila ju je još na sitnije. U HSP-u je tajnik itekako bitan nekadašnji komunist. Kakav je to HSP s Titovim kadrovima? To su koalicije koje nisu sposobne doći pred ured Pupovca i reći DOSTA!

Jedan od čelnika desnice kaže da je spreman i sa SDP-om koalirati da dođe na vlast? Pa ljudi moji kakva je to desnica? Desnica me svaki dan spominje jer joj smeta istina.

Evo do kuda su vas doveli pravaši, nekakvi konzervativci, ovi- oni, prepuni novaca, da vam po Hrvatskoj orgijaju četnici koji mlate mirne građane u Gvozdu, organiziraju koncerte doslovno četničke bendove po Gvozdu, općini Gospić, Belom manastiru, a brane Thompsonu koncerte. Pa tko je prijavio one ljude na Bleiburgu nego lažni desničar. Koga su pretresali kao zadnjeg lopova na Bleiburgu? Mene. Kome su htjeli podmetnuti bombu u autobus? Opet meni. Da su oni problem udbašima, podmetali bi njima bombe, a ne meni.

Mene se ne može kupiti i zato mediji pišu gluposti o meni. Tko još vjeruje u slobodu medija? Da su me mogli kupiti, mediji me ne bi dirali!

keleminec_ahsp_pixsell_main

Pa da postoji stvarna desnica ne bi se oni bavili sa mnom, već sa Pupovcem. O njegovom kriminalu govorim , kao i pravnik Vlahović i vaš portal. Nitko više. Novinari desnice znaju za slučaj Dragić u Gvozdu. Tko je došao u Gvozd osim mene, pokažite ga! Ne smiju jer bi to naštetilo Pupovcu i HDZ-u u koaliciji. Tko je bio pred uredom Pupovca u Zagrebu? Nitko od njih! Zapalio sam Novosti i zato sam ja ekstremist? To je smiješno. Podršku u paljenju Novosti mi je dao Srbin i nekadašnji novinar Tanjuga. O tome nitko niti slova…Upravo na mome slučaju pokazali su svi da su lažni desničari. O derneku u Srbu da ne govorim, nitko se ne usudi otići niti u Srb! -komentirao je za naš portal “ekstremist” Keleminec kojem sve više raste rejting i ostatak desnog političkog tijela je u panici.

HOP