Srbende optužile Šimunića da gura ustaštvo u reprezentaciju i da je dizajnirao crne dresove

0
3688

Nevjerojatan skup gluposti na jednom mjestu. Potpuno nebitni čelavi debil u emisiji  označio je nogometnu reprezentaciju  Hrvatske ustaškom. Skupštinar koji  je izmišljao udruge da bi muzo lovu od države i huškao četnike u Vrginmostu, Miodrag Linta , tvrdi da je naše dresove dizajnirao Joe Šimunić, tvrdi ovaj ratni profiiter; kako je Šimunić glavni motor ustaštva u našoj repki, a da je Šuker obožavatelj Ante Pavelića.

Ovaj srpski četnik tvrdi da je Pavelić jedan od najvećih zločinaca u povijesti čovječanstva, što je svakako najveća laž.  Zamjera našim igračima jer pjevaju Čavoglave, ali ne zamjera  nastupe četničkog pjevača Baje Malog Kninđe po Hrvatskoj.

U studiju se nije razgovaralo o nogometu, već kako  i koliko Srbi mrze Hrvate i naravno o ustaštvu . Kaže ta bagra da nas ne može gledati očima. Nakon što su Srbi poklalli 17000 Hrvata u ratu još  su i bijesni na nas! Monstruozno.

Ovaj govnar Linta je zadužen za pobune i provokacije Srba u Hrvatskoj, moralna je nakaza koja se obogatila na izdavanju dokumenata izbjeglim Srbima, kao i lopovlukom u ratu. Nedavno je prozvao nekoliko portala za ustaštvo jer su stanovnici Korenice slavili pobjedu Hrvatske. Napao je i Novaka Đokovića jer navija za Hrvate, ali lukavo šuti i ne govori o tome da je  na kraju rata surađivao sa hrvatskim službama.

HOP