Bero loše glumi Dalića, suspendirao svoja četri ‘antifašista’,ali time neće doći na vlast u zemlji

0
5348

Kolovođe pobune protiv Davora Bernardića– Siniša Hajdaš Dončić, Peđa Grbin, Mihael Zmajlović i Vedran Babić suspendirani su  sa svih stranakih funkcija. Epilog je to rasprave na sjednici Glavnog odbora koja je trejala 12 sati, a čiji su članovi s ukupno 56 glasova odlučili da se četvorki iz Predsjedništva na iduće dvije godine izrekne suspenzija piše Večernj list.

peđa kurton

Bernardić je u ovom slučaju pokazao koliko je politički nepismen jer je na sjednici glavnog odbora ucijenio ekipu da će i on podnijeti ostavku na svoje mjesto u Saboru, pokloniti saborsku stolicu ako bunđije opstanu, kao i svi ostali  i time zapravo pokazao koliko mu je tanko znanje o izborima. Da on i ova četri klauna naprave tako što na njihova mjesta uskaču ljudi iz druge stranke i zapravo bi ojačali kradezeovsku većinu.

Ovu glupost podebljao je i Davorko Vidović rečenicom neka ovi klauni otiđu. Time stranka dugih prstića zapravo pokazuje koliko budala caruje ovom strankom . Strankom kojom osim čelnika; vlada ekipa koja želi da hrvatska reprezentacija izgubi na prvenstvu. Stranka u kojoj Glavašević pojačava mržnju prema Modriću u medijima.

glavašević

Iako su Glavašević i Modrića doživjeli tragedije u domovinskom ratu, na Hrvatsku gledaju drugačije. Uspješni Modrić je ponosan na zemlju u kojoj je rođen, dok pupovčev učenik Glavašević sve čini da istu zemlju ponizi.

 

Bernardić ponukan slučajem Kalinić u reprezentaciji pokušava istu taktiku okrenuti prema SDP-u, pa je poput Dalić suspendirao ova četri klauna, ali on nije Dalić. On je tek čelnik propale stranke propaliteta, koji zazivaju Tita i revoluciju, trkeljaju o fašizmu i plaćaju dugove Bandićevom igraču nakon izgubljenog spora. SDP je postao skupina jugo-partizanskih jadnika.

HOP