Komedija:Antife tvrde kako se pomoću Thompsona i Vatrenih pokušao napraviti državni udar, ali je spriječen

0
10085

Antife danas šire priču da je državni udar spiječen, a koji je trebao napraviti desni blok očito blizak Thompsonu. Tko ne zna se za sada. Bujanec? Esih? Markićka? Mamić preobučen u Batmana?  Uglavnom došli smo do prepiske glavnog savjetnika za put Plenkovića u propast, Krešimira Macana i ekipe, koji “studiozno” objašnjavaju da su naši ‘sigurnosni specijalci’ spriječili državni udar, iako nisu bili sposobni ubrzat dolazak Vatrenih do glavnog gradskog trga sedam sati?!

macan

Nema što supermen im treba biti zahvalan. Ako tome dodamo da je antifa Dolečić izrežirao nestanak struje na razglasu i tako spriječio da se čuje Thompson dok pjeva na glavnom trgu, više je nego jasno kakvi su to heroji. Da se čuo Thompson kako treba antife bi morale u šumu, a to svakako ne žele, ljepše je brati kune za trećerazredne organizacije fešti, te još i nabijati svoj primitivizam svima nama.

Uglavnom antife su nas spriječile da Thompson ne preuzme mikrofon i objavi vijest kako ga vole Vatreni više od Puhovskog, Stankovića, Dolenčića, Obuljenke i sličnih…

Vrhovni sud se danas oglasio kako kreće suđenje najboljem igraču svijeta Luki Modrića i to u Zagrebu zbog navodnog lažnog iskaza. Zanimljivo da sud nije pokrenuo takav postupak protiv Mesića i Puhovskog za svjedočenja u Haagu?!

HOP