Majku vam, ne vidite krivokletnika Mesića, lopova Pupovca , ali progonite Modrića

0
8157

Lažni iskaz.Tko je lagao na sudu u Hagu ?Mesić -Puhovski veleizdaja. Tko je opljačka Teslinu banku? Pupavac !Tko je ubio Lukinog djeda zna Pupavac isto zna gdje su kosti Dr Šretera !

Tko je ukrao 50 milijuna kn -DANILO ŠERBEDIJA! Gdje je 7 kaznenih prijava Vlahovića protiv Pupavca , tog Vlahovića što doveli do prosjačkog štapa sudskim presudama ,a Pupi i dalje cvili.

Do kada će se ono đubre četničko šepuriti po Brionima sve o trošku Ustaša ?Tko će vratiti 32 milijuna kn Dragana Čičića Drvoplast Petrinja -imate pomagače ovdje Žarka i Stojanović.

Sve ovo navedeno ne zanima bandu udbašku niti pravosudne, njih zanima dječak iz Velebitskog kamena, zanima ih Lovren koji je kao dijete morao bježati pred kokardom i petokrakom.

Zanima ih Mamić koji je stvorio ovu ekipu ,pakiraju mu zatvor. Što je krimen Luke i ekipe,  upalili su SVJETLO koje neće nitko više ugasiti i  jedinstvo naroda od Prevlake do Dunava.

A sada mi branitelji,  narod,  iskreni domoljubi okupimo se pred sudom u Zagrebu, dajmo podršku dječaku iz kamena Luki i  podržimo Lovrena , okupimo se i pokažimo što mislimo o takvom pravosuđu,  neka vide da Luka i Dejan nisu sami.

NE DOZVOLIMO UDBI DA NAM UGASI SVJETLO KOJE SU DONIJELI ZLATNOSREBRNI .

Ivo Vranić Buva Dragovoljac  domovinskog rata  Petrinja pismo čitatelja