Keleminec u Srbu: Pupovac je četnički zaštićeni medvjed

0
10079

Iz Srba se javlja naš reporter koji je bio nazočan srpskom krvavom derneku Milorada Pupovca, druga Stipe Mesića i podivljale četničije i partizanije,  koji su slavili četnički ustanak u Srbu s prikrivenom zvijezdom, a prilikom kojeg su klana djeca Hrvata i napravljen je genocid nad obitelji Ivezić 1941. godine.

Samo ljudi željni krvi mogli su doći i ove godine u Srb provocirati Hrvate.

IMG-80671f148fed46bb1ae804733656f069-V

-Krvavi Srb je mjesto divljanja četnika nad mirnim Hrvatima, mjesto kukavičluka Srba, koji nisu ušli u boj sa ustašama, već su ubijali civile. Kakva je to hrabrost? Ovaj dernek organizirao je četnički zastićeni medvjed Milorad Pupovac- rekao nam je D. Keleminec.

IMG-f8f13907d39e70cdf0d11979fd9ed9bf-V

-Žao mi je što više desnih stranaka ne dolazi u Srb dati nam svima podršku, a neki niti ne smiju jer iza njih stoji HDZ, koji je koalicijski partner Pupovcu.-komentirao je nedolazak desničara u Srb.

-Mesić nas naziva da smo šaka jada koja ne zna povijest, a on je za Jasenovac devedesetih govorio kako je to radni logor, a danas govori drugačije. Strašno je to što taj čovjek za ratni zločin nad Hrvatima u Srbu  govori.

Keleminca je  policija namjerno držala 45 minuta blokiranog, kako se ne bi moglo čuti što govori, Srba je bilo oko 300, uglavnom došlih iz Beograda, a imali su svoju simultanku na Hrvatskom radiju, na kojem su davali izjave dok se policija trudila  Kelemincu zagorčati dolazak. Što reći?

Toliko desničara, toliko domoljuba, ali nikoga nema u Srbu, jer se boje prekršajnih kazni od strane ove čudne božinovićeve policije. Keleminec je imao jak razglas koji je četničiju i partizaniju dobro prodrmalo na njihovom balu vampira dok je govorio.

 

HOP