U objektu Hrvatskih šuma četnički dernek, Stanimirović uči ‘decu’ da je bio građanski rat, a istragu o Ovčari blokirali SDSS-ovci

0
10211

Na primjedbu novinara Večernjih novosti da se u hrvatskim udžbenicima Srbi spominju kao agresori, Vojislav Stanimirović, predsjednik SDSS-a, rekao je kako oni svoju djecu uče drukčije. – Naša djeca uče prema hrvatskim nastavnim programima, ali mi imamo svoje udžbenike i izučavamo noviju povijest na naš način, drukčiji nego u hrvatskim knjigama. Izostavili smo poglavlje Domovinskom ratu jer i dalje smatramo da je to bio građanski rat .

Nakon što je s jednom državnom službenicom suspendiran zbog sumnje da su krivotvorili službenu zabilješku tijekom istrage o ratnom zločinu silovanja, policajac Nikola Kajkić ustvrdio je na konferenciji za novinare da to nije istina. Dodao je kako je bio izložen mnogim pritiscima dok je istraživao zločin na Ovčari i smatra da je ova prijava nastavak tih pritisaka.

“Niti sam što krivotvorio, niti sam što insinuirao, niti sam što krivo ili pogrešno napravio. Moja najveća greška je što sam časno, pošteno i profesionalno radio svoj posao, to je moja greška”, kazao je Nikola Kajkić.

Pupovčevi političari tvrde da je bio građanski rat. Policajac koji među zločincima pronalazi SDSS-ovce suspendiran.

Thompson je stalno napadan od prosrpskih medija u Hrvatskoj, ali četnički derneci na Banovini ne smetaju. U objektu hrvatskih šuma srpsko-četnički dernek sa glazbom srpskih ekstremista na Banovini, lokacija Muljava. Na njemu se okupljaju teroristi iz cijele ex Jugoslavije. 11.8. četnički dernek u poludjelom selu srpskih ekstremista Slavskom polju. Folk dernek srpskih narikača na našem Jadranu. Okupacija srpskih ekstremista sa svih strana.

HOP