U Vojniću vodeći kradezeovac klanja se srpskim ekstremistima

0
11089

Nebojša Andrić je kradezeov načelnik Vojnića.Kada je ponovo sjeo u načelničku fotelju, obećao je, i dalje će se najviše zalagati za zapošljavanje mladih i njihov ostanak u Vojniću putem stambenog zbrinjavanja. Zbrinuo je u lokalnom komunalcu ex četnika i čuvara logora u Vojniću.

Podršku Andriću u Vojniću je dao i HDZ-ov kandidat za župana Damir Jelić na izborima. Ovaj trojac, Andrić, Kurtović i Škrgić je mogućnost prosperiteta ovog prostora- naglasio je  kradezeovac Jelić dodajući da će, ukoliko bude izabran za župana, dati podršku ovom prostoru koji uz brojne potencijale može još više zaživjeti.

Pa evo kako je zaživio; srpski teroristi skidaju zastavu RH sa općine, a nakon toga Nebojaša šuti, neki dan srpski ekstremisti prijete skidanjem spomen ploče logorašima u logoru Vojnić, a ovaj Nebojša šuti kao mutav. I to je protjerani Hrvat sa svoga ognjišta u BiH? Prestrašno. Ovaj lik je svojevremeno bio podršaka ex četniku i lopini iz SDSS-a Branku Jovičiću, te je nagovarao Hrvate da mu daju podršku. Jovičić je dugogodišnji pupovčev pijun u Vrginmostu, koji je osuđen za kriminal. Nema što Andriću, pravog si podržavao. Ovaj kradezeov pijun obezvrijedio je sve žrtve ovoga rata prešutnim ponašanjem prema ekstremnim Srbima u Vojniću.

Naše službe jako dobro znaju gdje su ubijeni logoraši (4) iz Vojnića, a sada pupovčeve galamđije prijete skidanjem obilježja na taj zločin? Zanimljivo da je nakon otkrića grobnica žrtava iz logora, svjedok prokazan i stigle su prijetnje svjedoku  iz Srbije. Da li je to otkucala srpkinja koja radi u policijskoj upravi Karlovačkoj?

HOP