Na dan postavljanja ploče Tuđmanu u Petrinji, Pupi i ekipa poslali srpske ojkače, branitelji upozoravaju-neće proći!

0
9293

Bando četnička nećete ojkati 25. o8. u Petrinji. Smišljena provokacija Pupavca i Mare Vilus iz Petrinje a uz pomoć ministarstva kulture RH na čelu sa Obuljenkom, koji su pokrovitelji tog festivala a što je najbitnije nikada na Banovini Srbi nisu ojkali u njihovoj povijesti, to ne postoji.

E bando Pupovčeva na taj dan 25. o8. mi Hrvatski branitelji na ulazu u park Petrinja otkrivamo spomen ploču našem vođi FRANJI TUĐMANU , koji je na taj dan 25 . 08. 1991 posjetio Petrinju, nećete nam tada Ojkati u Petrinji.

Taj dan za nas Petrinjce je svetinja, na taj dan nemate što tražiti u Petrinji , smišljeno to radite, imate društveni dom u Jabukovcu, tamo jaučite do mile volje. Ovom objavom na Hop portalu znajte da će od nas branitelja Banovine ta provokacija biti spriječena na bilo koji način, uspjeli smo obraniti dom i domovinu, spasiti Zagreb 1991. godine, a kako nam se vraća  vidimo od izdajica iz vlade financiranjem četnikovanja po Banovini. Svi su obaviješteni i gradonačelnik Petrinje i vlast grada.

Dosta je više, SVJETLO JE UPALJENO- poruka izdajicama u Hrvatskoj- Pupavcu – četnicima -Jugoslavenima -fitilj je izgorio .

Dragovoljac i ratnik  lvo Vranić Buva Petrnja. Za Dom i Domovinu!

HOP