SKANDALOZNO: MINISTARSTVO BRANITELJA DALO SEDLARU 2500 EURA ZA FILM ISTINA O DVORU, A HAVC DAO ZA KRIVOTVORINU 250 000 KUNA!

0
10251

U ministarstvo branitelja uvuklo se svašta, zapravo ljudi koji rade sve  najmanje za branitelje,  godinama zapravo kontroliraju i stišavaju branitelje i njihov bijes zbog opće prijevare. Prijevara je ova država u kojoj vlada brat dva četnika i sluga Aleksandra Vučića, čovjeka koji je bio blizak sa glavnim ubojicom iz Škabrnje Vasilijem Vidovićem. To je naša zbilja. Naši generali i ministar branitelja ovu situaciju gledaju mirno. Zapravo stvaraju neopisivi bijes nečinjenjem ništa,  od kojeg se rađaju tragedije u braniteljskoj populaciji.

plenkovic_mostar65-040417

Nije nitko drugi već HDZ stavio najveću srpsku štetoćinu u koaliciju. Pupovac svakodnevno provocira branitelje, Thompsona u Saboru, a na terenu njegovu stranku vode nekadašnji srpski kriminalci i teroristi. To je nož u leđa braniteljima. Zbog toga se mnogi ubijaju, a čovjek se pita pa kakvo je to ministarstvo branitelja.

Danski dokumentarni film “15 minuta – Masakr u Dvoru”, koji je predstavljen na Sarajevo Film Festivalu, kao i na brojnim drugim festivalima, te na programu Radiotelevizije Srbije, a koji je HAVC financirao sa 250.000 kuna, je krivotvorina. 

police

Na osnovu te krivotvorine privodi se najhrabrije osloboditelje Dvora u policijsku postaju. Maltretira ih policija, mediji, javnost. Da bi pokazali kako sa time nemaju ništa, a najmanje sa zločinima  branitelji žele snimiti film istine o Dvoru, a režiser Jakov Sedlar je pristao na ulogu filmskog radnika u tom filmu. Ministarstvo branitelja je izdvojilo bijednih 20 000 kuna za snimanje toga filma! Zamislite činjenicu, za laž ova patološki bolesna zemlja izdvojila je 250 000 kuna, a za istinu svega 20 000 kuna! Toliko istina vrijedi našim političarima. Ovo je sramota samog ministarstva koje se diči da je braniteljsko. Sramota vlade. Ovoj vlasti čast branitelja nije bitna.

-Zgrožen sam ovim ponašanjem, kao zapovjednik najhrabrijih  izvidnika sa Banovine, koji su za vrijeme akcije Oluja sami ušli u Dvor i tukli su se sa najelitnijim jedinicama srpske garde. Onda kada  se nitko  nije usudio ući u Dvor mi smo ušli i oslobodili ga. Za nagradu nikada nisam dobio činove u skladu sa zaslugam, niti ijedan moj izvidnik, a slavi se oslobađanje Dvora 9.8., iako smo ga mi oslobodili dva dana ranije, sve to da bi se naš značaj umanjio.

IMG-a5be15117e1357fabd15faf860664b85-V

Na kraju nas se svelo na to da smo ubojice bolesnih ljudi, iako svi znaju da je taj zločin napravio Ulemek Legija sa svojim jedinicama za vrijeme povlačenja, kako bi se pribrojio ratni zločin nama. Godinama nas ponižavaju u medijima, godinama nas tapšaju po ramenima u ministarstvu branitelja, a kada treba stati uz istinu daju nam jadnih 20 000 kuna. Sramota. Evo dajem im svoju spomenicu i medalju Oluja, ne treba mi više. Ništa mi niste dali, pa vam ja sada javno poklanjam spomenicu i medalju. Ja se za ovakvu državu borio nisam!

IMG-db6078935977ff8854f2a44122a7ed5b-V

Evo Drugovi vraćam vam dodijelite ova odlikovanja Pupavcu i njegovoj braći koji su palili po Hrvatskoj.Nema smisla da ja to nosim meni ostaje ponos i moj dom, ove godine su moj PONOS ‎16. 10. 1990 do ‎30. 06. 1996 to mi ne možete uzeti!- rezigniran je Ivo Vranić Buva istinski heroj Banovine.

HOP