U rujnu pada vlada, Plenkovićev HDZ je gotov, Karamarko ponovo na čelu HDZ-a!

0
14191

U svakoj normalnoj zemlji nakon slučaja Kajkić vlada bi pala. Umjesto vlade pao je policajac koji je istraživao pupovčevog SDSS-ovca Đorđe Ćurćić i njegovu ulogu na Ovčari. Koga štiti ova država? Policajac  je platio cijenu jer dira pupovčeve ekstremiste. Pala je krv nevinih ljudi  u ratu koja sada nije toliko bitna kao neki gelipter iz SDSS-a. Plenković i Božinović su trebali biti u zatvoru zbog slučaja Kajkić, ali  DORH i Jelenić spavaju zimski san po ljeti.  Ovo je dokaz da je država prodana i ovo je čin veleizdaje. Hrvatske službe, policija i pravosuđe očito rade za srpske teroriste.

No čini se da nije samo slučaj Kajkić uzdrmao Plenkovićeve lutke na koncu, prema našim saznanjima pad vlade je neminovan zbog teškog dijela protiv zemlje naših službi i ove vlade. Dokumenti su prestrašni. U njima se jasno vidi namjera veleizdaje. No o svemu tome uskoro više u rujnu. Padom Plenkovićeve prosrpske vlade urušava se ovaj francusko-izraelski model HDZ-a i čini se da sve glasnije kucaju Rusi na vrata.

Prvo je najbolja prijateljica gospođe Karamarko, Ruskinja preuzela Agrokor, a slijedeći korak će biti Karamarkovo preuzimanje HDZ-a. Mnogi HDZ-ovci čekaju taj potez. U tom trenutku Neovisni za Hrvatsku i HDZ sklapaju novu vlast prema zamisli hadezeove desnice. To je opcija koja će na marginu baciti SDP, ljevičarske stranke i solidni Živi zid. Nakon saznanja o veleizdaji koja će protutnjiti u rujnu,  ljevica nema šanse doći na vlast ako HDZ zbaci Plenkovića i postavi Karamarka, kako bi HDZ spasio obraz. Drugim riječima do kraja godine čekaju nas izbori, a do listopada ova prosrpska žgadija od vlade pada!

Igor Drenjančević

HOP