Četnički folk bendovi haraju Banovinom u Pupovčevoj izbornoj bazi

0
9383

Pupovac doživio priču o pjevanju Thompsona na dočeku nogometašima,

“To je posljedica činjenica da je između onoga što su nogometaši sjajno odradili, a to je igra, da ti ljudi na valu onoga što nosimo od ratnih 90-ih, nisu sposobni razlučiti ono što istinski može okupiti sve. To sasvim sigurno nisu pjesme i poruke kakve čujemo u pjesmama Thomspona. Ali tim ljudima nitko to nije rekao. Domovinski rat da, ali ustašovanje ne.”

“Ne može se u Glini, gdje se dogodio jedan od najgorih pogroma tijekom Drugog svjetskog rata protiv Srba, dopustiti organiziranje koncerta Thompsona za kojeg se zna kakvom ikonografijom se služi.”

Ovo su biseri Milorada Pupovca.

Prije neki dan na proslavi partizansko-srpskog-četničkog derneka u Boviću pjevao je četnički folk bend Momo i dodir prije njega pojavio se i drugi -Jandrino jato na drugoj lokaciji, svi veličaju Krajinu.

jandrino

Nastupao je i  Baja Mali Kninđa na Banovini, koji pjeva o Ratku Mladiću, znači čovjek otvoreno širi mržnju po Hrvatskoj i huška glupane na pobunu kao 1991. godine.

mali kninđa

Kninđe su u ratu bili koljači, a ovaj slavi srpske koljače.

miroslav ilić

U Svetoj Klari više ništa nije sveto, pa je tamo glavna zvijezda Miroslav Ilić koji pjeva u čast fašiste Draže Mihailovića.

bajaga-u-puli1

U Puli nastupa  bez problema čovjek koji je u ratu pjevao četnicima. Dok korumpirani Ivan Jakovčić prijeti Thompsonu kako nikada neće pjevati u Puli?!

jakovčić

I na kraju u selu poludjelih četnika Slavskom polju treba nastupiti još jedan “pevač” krajiških traktorijada -Rajko Lalić koji cvili o srpskoj tromeđi. Usred Hrvatske?

HOP