Vlada srpskih zločinaca Krajine i SDSS na terenu destabiliziraju Hrvatsku!

0
5406

Biro Krajine je sjedište zlocinačke  vlade krajiških Srba u Beogradu. Na jednom okupljanju tih fašista iz 2016 godine jasno se vidi njihova dobra organiziranost i što je najvažnije ovi ljudi su poslanici po svim gradovimq Srbije. Oni se i dalje zaluđuju Velikom Srbijom.

Njihov rad podržava teroristička stranka SDSS Milorada Pupovca u Hrvatskoj, koju pokriva naše pravosuđe, SOA i policija što se jasno vidi na slučaju Kajkić, gdje policijsko pravosudna gamad štiti SDSS i podmeće poštenom policajcu Kajkiću.

vlada 2

Suradnja Biroa Krajine i SDSS-a najbolje se vidi u općini Gvozd gdje pročetnička bagra često organizira četničke pijanke na kojima provociraju normalne Srbe i Hrvate. Na tim pijankama srpski ekstremisti sastaju se sa čelnicima Biroa Krajine i jačaju duh četništva.

mali kninđa

Samo zadnji idiot bi sa tim ekstremistima radio političku koaliciju. Ali kod nas i ne samo da je Plenković u koaliciji sa ekstremistima,  već i naše službe pokrivaju rad tih protudržavnih elemenata na terenu.

Zanimljivo da se sve ovo dopušta usred zemlje EU. .

Hrvate vlast iseljava, na taj način manje  se mora uplaćivati novaca u zdravstvo i socijalu, a od iseljenih u zemlju ulazi 2, 5 milijarde na osnovu dotacija iseljenih njihovim obiteljima.

HOP