Istražili smo: ‘Srpski svjedok’ tvrdi za susjede kako su poginuli u Oluji, a većina ih je živa!

0
6726

Tijekom Oluje 1995. godine u okolici Prijedora, srpski “svjedoci”  su svjedočili kako su hrvatski zrakoplovi pucali po kolonama srpskih izbjeglica. Prema našim istraživanjima Srbe su granatirali srpski zrakoplovi upravo da izazovu zgražanje međunarodne zajednice. Koliko je svjedok bio vjerodostojan govori činjenica da je govorio o pokolju svoje obitelji i djece koji su i danas živi!

Dušan  Galagoža u ovoj priči laže  i osporava činjenice, a one su ovakve;

U  koloni su poginuli od zračnog napada : Mile Galogaže, Rade Malobabić i Marta, svjedok Dušan Galogaža tvrdi da su ubijena djeca poginulog  Mile Galogaže  što je laž, istražili smo gdje su te osobe i došli do frapantnih otkrića, djeca od poginulog žive u Novom Sadu, kćer udata, a sin Miloš nije oženjen, žena poginulog  mu živi sa sinom na istoj adresi i prima vojnu mirovinu, a kao  je isto ubijena,  porodica od  poginulog Rade Malobabić je isto živa, sin od poginulog Rade Malobabić je živ iako svjedok iz filma  izvjesni Dušan tvrdi da je  ubijen , sin Mile bio je  u koloni  u koloni u Topskom kao vojni pripadnik srpskih snaga, kćer Milena nije bila u koloni, djeca od svjedoka  Dušan; sin Rajko živi u  Njemačkoj , a sin Goran u Ugrinovcima u Srbiji, sin od  poginulog Rade imenom  Mile je u Engleskoj, što znači puno je živih mrtvaca iz ove priče.

Zrakoplovi koji su bombardirali srpske kolone su došli iz pravca Drvara i imali su srpske oznake.

Jednoj od svjedokinja u ovom videu, Cici – Vidi Galogaži obnovljena je kuća na Banovini o trošku hrvatskih poreznih obveznika.

HOP