Iz Živog zida preko noći nestao Mario Gracin, uz čiji potpis se mogao dizati novac sa stranačkog računa

0
4300

[KADA VILIBOR KAŽE DA SE BOJI…]

… da DORH ne radi svoj posao. Jer on bi, kao, htio da ga počne raditi. Jer bi, kao, htio da netko iz ladice nakon dvije i pol godine izvadi ovaj papirić i pregleda rezultate USKOK-ove istrage grafoloških vještačenja, poreznih slipova, financijskih izvještaja zbog kojih je “Jedina opcija” neko vrijeme imala rezervnu opciju – ŽZ IVS.

Jer bi, kao, htio da njegovi birači saznaju da je đubretarski manipulirao deložiranima i nama budalama koji smo išli srcem i spavali na minusu po hodnicima i šupama, naivno vjerujući da spašavamo sobicu i plišanca nekog djeteta kojem prijeti izbacivanje na cestu… On je samo i njima i nama, eto, zaboravio napomenuti da će roditelji dobiti račun od 40.000 – 50.000 kuna za izlazak interventne na deložaciju, a da ju nećemo spriječiti.

Jer on bi, kao, htio da svi saznaju da si je ženu zaposlio u stranci deset dana nakon našeg odlaska iz Živog zida, onu istu koja se na izborima predstavljala kao dipl.ing., iako je jedva vidjela zgradu fakulteta.

Jer on bi, kao, htio da se sazna zašto je iz Živog zida preko noći nestao Mario Gracin, uz čiji potpis se mogao dizati novac sa stranačkog računa. I tako dalje, i tako dalje…

Svi znamo zašto DORH ne goni Plenkovića – to im je u opisu posla.
Svi znamo zašto DORH ne goni Bernardića – bez imaginarnog neprijatelja nema ni HDZ-a.
No objasni ti meni, Vilibore… Zašto DORH ne goni tebe, “ljutitog neprijatelja” HDZSDP-a? Boje se velikog broja lajkova na tvojoj stranici? Ili si koristan dok izvještajima o jagodama i pedaliranju zauzimaš prostor stvarnoj oporbi?

kaznena slinavčić

Za četiri sata ističe rok u kojem si mogao dokazati da si čist. Za to su bivši članovi tvoje stranke, oni koji znaju tebe, tvoju dragu, Pericu… ponudili 31.000 kuna:https://www.facebook.com/1254674384585572/posts/1793960087323663/
Zasad – ništa. A za tri sata ideš na isti popis na kojem su Anemik, Beskičmeni i Javni Bilježnik.

Pa onda pričaj o “pučistima kojih si se srećom riješio”. “Pučisti” su se riješili vas. I svoj četvorici će stati na kraj.

Ivan Pokupec ex Živozidaš

HOP