Pupovčev šef komunalnog prijeti iskapanjem mrtvih bagerom lojalnim Srbima, kao za vrijeme rata!

0
10299

-Direktor komunalnog poduzeća u općini Gvozd, Milojević Milorad napao me iz čista mira …dolazim  jučer u komunalac kod Milojevića Milorada u vezi potvrde za jednu staricu da bi ju oslobodili plaćanja odvoza smeća.

Milojević je nas dvoje pred 8 dana vozao kao majmune od ureda do ureda, staricu slao na 3 kat kod pročelnice  u općini, zamislite polu pokretna žena invalid se penjala gore ja sam je vukao uz stepenice, a kad smo došli kod pročelnice ona kaže “ja nemam ništa sa smećem niti komunalnim to vam mora izdati Milorad  potvtrdu direktor”. Mi ponovo k njemu, a on kaže idite u Topusko pa tamo to riješite Baku Milu Malobabić pokupim i odvezem u Topusko, a kad smo stigli i rekli zašto smo došli nama službenica;” kaže bako vama mora Milorad iz Vrginmosta , šef komunalnog dati potvrdu i mi ćemo vas oslobodit plaćanja odvoza smeća”.

Ponovo mi kod Milorada i kažemo mu što su rekli oni u Topuskom, a on reče nama dođite za  dan dva , pa ću ti dati Rade tu potvrdu .

Tako i napravi jučer odem u komunalno kod direktora Milojevića i kažem da sam došao po potvrdu za baku milu Malobabić, a on počne name vikati : “što mi dovoziš neke babe, jebale te one , neću ti izdati potvrdu idi kod načelnika Jovčića koji joj je i dao kantu i općina s tim raspolaže, ja nemam ništa sa smećem.

Kažem zašto to radiš staroj baki od 80 godina, vozaš je kao majmuna od vrata do vrata ,tako staru je šalje, a namjerno nećeš da joj put očistite niti pjesak joj ne date,  rekli su tvoji ljudi iz SDSS-a da ide kod Rade Dragića s kojim je dobra,  pa jadna sada ispašta .

On počne na mene vikati te mi počne prijetiti da  će mi grobnicu porodičnu u Slavskom polju i temelj grobnice od mene  i žene bagerom razvalit, prekopat i prodat  ga nekom drugom, već imam tko će to mjesto uzeti !- piše nam Rade Dragić iz općine Gvozd.

Šef komunalnog ove općine suđen je za korupciju sa načelnikom općine Brankom Jovičićem. I osuđen, pa sad takva moralna nakaza drži lekcije o plaćanju grobnog mjesta mještaninu. Kako je ovaj klaun iz SDSS-a, jasan je i stav Pupovca po tome pitanju, lojalnim Srbima nije mjesto u općini Gvozd. Prednost imaju četnička gamad koja stvara nered.

Samo groblje smo posjetili i to je groblje iz srednjeg vijeka. Neograđeno. Bez vode. Bez struje. Bez mrtvačnice, pa su obitelji prisiljene u kući držati mrtve do pokopa. Ovaj Milivojević el krimos zaposlio je ženu u komunalnom. I ona po kućama dijeli uplatnice za komunalno koje očito ništa ne radi. Koliko se SDSS brine o starim ljudima pokazuje ovaj primjer, dok drug ugroženi Milorad Pupovac je ugrožen u vili ispod Sljemena.

Branitelji su odlučili zaustaviti nasilje prema obitelji Dragić, nakon što je policija odbila dati 24 satnu kontrolnu patrolu obitelji Dragić koju svaki dan zlostavljaju ekstremni Srbi. I sve koji su dobri sa njima. Policija u Gvozdu je politička milicija kradezea,  koja se ne smije zamijerati Miloradu Pupovcu, glavnom banditu srpske terorističke stranke SDSS. Tako su odlučili branitelji da će oni sami osloboditi selo od četnika, kriminalaca i doušnika srpskih službi.

HOP