Skandal: SDSS-ov načelnik općine ne želi pomoći djeci branitelja i djeci sa posebnim potrebama

0
7669

Branitelj i predsjednik udruge branitelja oboljelih od PTSP-a sisačke županije Miroslav Samso zamolio je portal HOP da objavi sramotnu priču o ponašanju načelnika općine Gvozd iz redova SDSS-a Milana Vrge poznatog da plaća iz općinske blagajne derneke srpskih ekstremista, ali u ovom slučaju nije želio podržati subvencijom za prijevoz školovanje djeteta sa posebnim potrebama, o kojem već četri godine brine navedeni branitelj,a koji je oženio majku tog djeteta. Cijela situacije je sramotna jer dijete je uzoran učenik koji želi nastaviti školovanje i zbog njegovih specifičnih potreba treba i posebne uvjete školovanja.

-Zatražio sam rješavanje plaćanja putnih troškova za dvoje djece o kojima skrbim u legalnom braku, a o kojima  se otac za sve ovo vrijeme ne brine. Otac djece Stjepan Jurin otišao je u Njemačku i od tada ničime ne doprinosi odgoju djece iako je dužan plaćati alimentaciju. Osim što su djeca zakinuta za alimentaciju, načelnik općine Gvozd iz redova SDSS-a Milan Vrga ne želi pomoći u to teškoj situaciji, iako drugim osobama izlazi u susret. Razlog zbog čega odbija subvencionirati školovanje je činjenica da njihov biološki otac je dužan za komunalno općini! Može li luđe? Uz činjenicu da otac krši sudske odluke i ne plaća alimentaciju, načelnik općine krši zakon jer izmišlja činjenicu da su djeca dužna plaćati dugove njihova oca. Pravnica u općini Josipa Ćurković sudionik je u ovome cirkusu. Traži da mi podmirimo dugove njihova oca koji se o svojoj djeci uopće ne brine!- komentirao je za naš portal Miroslav Samso.

O kriminalcu Stjepanu Jurinu smo pisali, koji je umrežen sa srpskim ekstremistima i sudionik je nekoliko kaznenih djela. Pobjegao je u Njemačku zbog mogućnosti progona od strane državnih institucija. Njegova djeca obilježena su od strane općinskih čelnika kao dužnici duga njihova oca, a da uopće nemaju kontakt sa biološkim ocem godinama i mirno žive u novoj obitelji.

Bahatost načelnika općine je sramotna, baš kao i njegova veza sa teroristima iz Biroa Krajine u Beogradu, te stalnim kontaktom sa Miodragom Lintom i zločincem Đurom Škaljcem. On je njhov klaun za širenje srpskog ekstremizma i protekcionizma prema članovima SDSS-a. Tko nije u tom klanu SDSS-a ne dobiva ništa, osim prezira i lažnih obećanja.

Kćer iz ove obitelji ima želju upisa u policijsku školu, ali joj licemjeri iz škole poručuju kako zbog oca neće moći upisati školu, dok na drugoj strani u policiji grada Vrginmosta radi sin četnika Pave Dugošije bez ikavih problema…

HOP