Ubojica i zločinac iz logora Vojnić u Srbiji je danas bogati poduzetnik sa trgovinama kave

0
4529

Na snimkama iz Topuskog na youtubu o generalu Stipetiću vidi se u 1.30 minuti Dokić Mirko zapovjednik logora u Vojnicu koji je mučio i ubijao neke zatvorenike.

On  je na snimci u šarenoj uniformi sa crnom beretkom na glavi i  srpskim orlovima na kapi, kraj Yuga bijelog registracijske oznaka VN 35 94 , dijeli papire i  redne brojeve za kolonu koja kreće za  Srbiju. Ovaj ubojica bio je  važan glavnim psima rata na Banovini Toši Pajiću i Đuri Škaljcu. On je tako pobjegao ispred nosa našim snagama koje nisu imale pojma tko je on, a u logoru je ostavio zatvorene prebijane ljude, dok je bježao sa Banovine.

Mile Galogaža  zvani Bure lokalni nasilnik iz Vrginmosta ovih godina, je u Golfu 1 registracijske oznaka VN 70 42 zatečen na ovoj snimci . Toliko o istini kada kažu obojica da nisu bili u ratu,  na snimci 7 minuta i 59 sekunda je navedeni. Galogaža stalno radi nerede u selu Slavsko polje kraj Vrginmosta, bez nekih značajnih sankcija svih ovih godina od naše policije.

Dokić danas mirno živi u Srbiji, ima lanac trgovina i pržionicu kave. Od ubojice do privrednika…U ratu je otmicama i zatvarenjem pojedinaca dobivao otkupnine od njihovih rođaka i brzo se obogatio.