KELEMINEC: PUPOVAC JE DOBIO STAN OD MORH-a NAKON ŠTO JE DIGAO RUKU ZA HDZ-ovu VLADU!

0
26956

Zanimljiv govor D. Keleminca pred uredom Milokrada Pupovca u Gajevoj ulici u Zagrebu. Govor jasno prikazuje koliko je jadna ova država uz kradeze.

Kradeze prema govoru D. Keleminca još u vrijeme devedesetih spojio je srpskog ekstremistu Pupovca i njihovu malenkost. Za jedno dizanje ruku kumrovečki profesor iz Benkovca Milokrad Pupovac zvani Hambi dobio je čin pukovnika HV-a i stan ni manje niti više od MORH-a. U ovoj zemlji ludih kradezeovaca tako se to radi. Doktoru Šreteru niti ulica u Zagrebu, a mutikši Pupovcu sve što poželi?!

ivan-sreter

 

Keleminec se čudi kakav je to bio napad limunom ili hambijem na Pupovca NA  DOLCU,  a kojim se bavi policija,  ne bavi se ubojicama sa Ovčare, čudi se kako netko može u medijima glorificirati profesora Pupovca okruženog kriminalcima,(Saša Milošević-osuđeni diler droge, Branko Jovičić -kriminal u općini Gvozd i ratni terorizam, Čurčić sumnjivac sa Ovčare) i raditi cirkus oko jednog limuna. To što čini Keleminec čisti je revolt prema institucijama koje štite Pupovca, njegove ljude, a on svakodnevno ispija kave sa Mladenom Bajićem.

Naglasio je kako ova država komunista na vlasti progoni Srbe Radu Dragića i Nenada Vlahovića jer su se kao i on digli protiv Pupovca što dokazuje da nije on protiv Srba već protiv Pupovca.

Sa njim je zapalio Novosti i Srbin, ex novinar Tanjuga Nikola Krkljuš, ali njega nije procesuirao DORH jer onda ne bi mogao u optužnicu protiv Keleminca državni odvjetnik  ubaciti optužbe za mržnju protiv Srba.

received_691936967854472

Keleminec je zapalio terorističke naslovnice Novosti ponovo i ne vidi u čemu je tu problem dok ga odvjetništvo sudi kako kaže prema optužnici koju je zatražio Beograd preko diplomacije i da ga se naravno osudi.

https://m.24sata.hr/news/srbija-uputila-prosvjednu-notu-optuzite-i-kaznite-keleminca-538558

Naša trećerazredna diplomacija nije zatražila suđenje ćosavom vojvodi Šešelju za paljenje naše zastave u Beogradu.

Policija je ovaj govor Keleminca opet okarakterizirala kao govor mržnje i maltretirala Keleminca, te ga privela, prosudite  sami da li je ovo govor mržnje.

HOP