SAČIĆ: Destabilizacija Hrvatske se dogodila kada su Đakić i Jadranka Kosor prodali 7 posto braniteljskih dionica Ine

0
8650

GENERAL SAČIĆ U BUJICI: Destabilizacija Hrvatske se dogodila kada su Đakić i Jadranka Kosor prodali 7 posto braniteljskih dionica Ine, a ne kada prosvjedujemo za pravdu i istinu u Vukovaru!

Gostujući u Bujici na Z1 televiziji, počasni predsjednik Udruge specijalne policije, general Željko Sačić otkrio je razloge zbog kojih je podnio neopozivu ostavku na mjesto člana Upravnog odbora Generalskog zbora i žestoko prozvao generala Pavu Miljavca: – Zašto mi slušate telefon?! Prokleti bili, pustite na miru poštene građane ove zemlje, nemojte nas maltretirati!

Potvrdio je da se čuo s gradonačelnikom Vukovara Ivanom Penavom i da sumnja kako mu prisluškuju telefon…

Bujica je ekskluzivno objavila dijelove strogo čuvanog zapisnika sa dramatične sjednice Glavnog odbora i Predsjedništva HVIDRA-e na kojoj Josip Đakić manipulira sa invalidima i laže da Đuro Glogoški ne podržava skup u Vukovaru, dok Josip Periša gradonačelnika Penavu u više navrata žestoko vrijeđa i naziva “kretenom”!

U emisiju se javio i Tomislav Josić koji je demantirao Đakića, dok je Sačić rekao da “njegov sin nema hotel, niti apartmane na moru, da radi po cijele dane u vinogradu i ne zna kako će platiti grijanje, iako je poput pingvina i on mogao ‘odgegati’ do Banskih dvora i riješiti sve svoje materijalne probleme – no, Vukovar jednostavno nije na prodaju.”

Prisjetio se i skupa koji je svojedobno organizirao za Tihomira Purdu: – I tada smo bili izloženi sličnim pritiscima, oni koji nas danas prozivaju tada su otišli na grah u Policijsku akademiju, a nas se na Jelačić placu ipak okupilo više od 50.000! Neki dan me zvao Purda koji teško živi; pitao sam ga zar mu se više ne javljaju Jadranka Kosor i Tomislav Ivić koji su tada i avion imali za njega, rekao je da ne!

U Vukovaru će ove subote biti narod, a u Zagrebu Plenković i oni koji na žalost, ne razumiju patnje naših ljudi – napominje Sačić, koji je Milijana Brkića u Bujici nazvao “sirovijom varijantom Pašalića”, a Andreja Plenkovića “novim Sanaderom” koji je miljenik ljevice i koji će na kraju završiti u Bruxellesu.

HOP

https://youtu.be/Zvl_6sP_SDA