CULEJ OTKAZAO PLENKIJU POSLUŠNOST ZA VUKOVAR, KELEMINEC TRAŽI OTKRIVANJE DRUGE GROBNICE, 50 000 KRENULO PREMA VUKOVARU!

0
13545

 

 

 

FB_IMG_1539417852314“Plenković je bio u SK kao i ostalih 100.000 članova hdz-a. Samo nije problem u članstvu koliko u genezi. Jer Plenković senior je bio pričuvni major JNA, iskusni operativac, čovjek koji je regrutirao na stotine medijskih vojnika, a koji mu do danas podastiru politički tapet. Tako da je senior bio i član užeg rukovodstva i povjerljiva osoba Centralnoga komiteta SKH 1978- 1981, odnosno SKJ, kao i „društveno-politički radnik“, na čija su predavanja, idejno-teoretski rad, kurseve, idejnopolitičke instrukcije i slično dolazili društveno-politički radnici u pravilu iz hijerarhijski najviših kadrovskih struktura SKH. Što znači da je bio mentor i Franji Greguriću na partijsko-obavještajnom faksu. Ono što je posebno zanimljivo pak za juniora da je bio član Upravnog odbora Nacionalne zaklade za razvoj civilnog društva i to u vrijeme sdp-ove Vlade, a posebno bi ti bilo zanimljivo vidjeti tko je tamo još bio zajedno s njim.”-Željan Jurlin

ZAROBLJENA DRŽAVA HRVATSKA

AUSTRIJSKI dnevni list Der Standard objavio je veliki članak o masovnom iseljavanju Hrvata

”Mnogi ljudi jednostavno više ne žele živjeti u društvima u kojima sve ovisi o političkim strankama, u kojima vlada snažna kontrola društva, a nema individualnih sloboda.”

Europska komisija stanje u državama regije opisuje kao ”state capture” odnosno ”zarobljene države”.

A zarobljene su od strane stranačkih struktura te građanin kao pojedinac ne može računati na pravednost na sudovima i u javnim službama.- udruga Blokiranih.

”Samo oni koji se tome pokore mogu opstati.”

FB_IMG_1539418259935

I onda danas pročitas u novinama kako se 30- tak mladih sportaša i misica uvleklo u stranku Milana Bandića jer misle da tako moraju ,da bi im jarac bacio kost sa stola.

NJEMU SMETA PROSVJED

Svinjoglavi trbuhozborac Andreja Plenkovića, Josip Đakić, prozvao je za Hrast, Most i U ime obitelji za organiziranje prosvjeda u Vukovaru. Nije on trbuhozborcem zbog glasovnih sposobnosti. On cijeli je jedan glomazni trbuh koji govori po narudžbi. Trbuh koji je natekao od ratno-političko-pozicijskog profiterstva, a ima mala sitna pokretala za približavanje svinjskom koritu u jedinici premijerova vremena. Kad jednom eksplodira ovi iz Bosanskog Broda mislit će da se Slavonski osvećuje. S neba će danima rominjati čvarci. A u pm! Ništa mjestimično, kompletno.- komentar na fb H. A.

đakić

VELIKE KOLONE PREMA VUKOVARU

Dragi prijatelji,
autobusi za Vukovar SPREMNI SU
Uskoro krećemo iz Zagreba. Vukovaru, danas ćemo iz tog grada heroja poslati snažnu poruku Andreji iz Bruxellesa.

Izražavam veliku hvalu Rozaliji Bartolić, Mariji Pavlović, Željku Sačiću i dugim dragim ljudima na izvrsnoj organizaciji puta u Vukovar.- diplomat Antun Babić

FB_IMG_1539417186098

VIDEO! Stiv Culej u Bujici bacio rukavicu Plenkoviću: “Idem u Vukovar, ne bojim se sankcija!“

 

Na pitanje hoće li napustiti HDZ, Culej je odgovorio, parafrazirajući šefa stranke: “Vidjet ćemo!“

 

Potvrdio je da pregovara s Neovisnima za Hrvatsku oko prelaska u njihov zastupnički klub: – Danas sam u Saboru ručao s generalom Glasnovićem, sve je moguće…

 

Dan uoči prosvjeda u Vukovaru protiv neučinkovitosti hrvatskih insitucija i neprocesuiranja ratnih zločina, gost Bujice na Z1 bio je Stevo Culej – Stiv, jedini saborski zastupnik HDZ-a koji je najavio svoj dolazak u Vukovar.

 

”Od završetka Domovinskog rata progovaram o zločinima koji nisu procesuirani, posebice u Vukovaru i Borovu selu gdje je ubijen i moj brat Josip. To što ću sutra u Vukovaru biti jedini HDZ-ov zastupnik jako me žalosti, ali me istovremeno veseli što ću sresti mnoge HDZ-ovce iz svoga kraja, obične i poštene članove te strake,” započeo je Culej jedan o svojih žešćih intervjua.

 

FILIPOVIĆ NE GOVORI ISTINU, PREDSJEDNIŠTVO ZAJEDNICE BRANITELJA HDZ-a NIJE DONIJELO ‘JEDNOGLASNU ODLUKU’ O VUKOVARU!

 

Na samom početku emisije demantirao je generala Miljenka Filipovića, koji je izjavio da je predsjedništvo Zajednice branitelja HDZ-a ‘Gojko Šušak’ donijelo jednoglasnu odluku da ne podržava skup u Vukovaru: – To nije istina! I ja sam član predsjedništva Zajednice i uopće nisam glasovao o tome, niti me je itko išta pitao! Od prvoga dana odlučio sam ići u Vukovar i to sam javno rekao. Veoma je upitno kako se donose odluke na takvim sjednicama, kada jedni gledaju u druge i posramljeni dižu ruke…

 

Nije poštedio niti Josipa Đakića, predsjednika HVIDRA-e: – Da sam ja predsjednik neke udruge i da moje članstvo nije jedinstveno, zapitao bih se koliko sam vjerodostojan! Đakiću je prvome trebalo biti mjesto u Vukovaru!

 

Culej je rekao da mu je “muka od toga što HDZ koalira s Miloradom Pupovcem“: – U lipnju sam postavio zastupničko pitanje ministru Bošnjakoviću o ubojstvu dr. Ivana Šretera i ulozi Milorada Pupovca u tom slučaju. Do danas nisam dobio odgovor… Raspolažem konkretnim dokazima i izjavama svjedoka da ubojica dr. Šretera živi u Australiji, u Adelaideu!

 

NAPAO PUPOVCA ZBOG UBOJSTVA DR. IVANA ŠRETERA!

 

Do šokantnog otkrića Culej je došao privatnom istragom, a zanima ga kako to da hrvatske institucije ne rade isti taj posao na jednako učinkovit način: – Doktora Šretera ubio je Branko Pavić, koji u Australiji živi pod lažnim imenom! Inicijali imena pod kojim se skriva su D. J. Došli smo čak i do njegovih fotografija s ljetovanja u Grčkoj! Zanimljivo je da se Milorad Pupovac s Pavićem i Veljkom Đakulom našao u Cikotskoj Reci, u rujnu 1991. godine… Imamo dokumente koji dokazuju da je Branko Pavić odgovoran za premlaćivanje i ubojstvo dr. Šretera, a neke indicije govore i da su ga opljačkali. Slavko Degoricija javno je opisao kako ga je Pupovac prevario: tražio je puštanje dvojice srpskih doktora koji su švercali medicinski materijal za četnike iz Siska, a zauzvrat je obećao da će pustiti Šretera. Kada je Đuro Brodarac pustio tu dvojicu, Pupovac se počeo izmotavati za Šretera i rekao je Degoriciji da Srbima u Pakracu treba doktor i da ga neće pustiti odmah, nego malo kasnije… Cijelo vrijeme je znao da je Šreter ubijen, a to je potvrdio i Unprofor!

 

Na pitanje voditelja kako može podržavati vlast dio koje je i Pupovac, Culej je odgovorio: – S ciglom u želucu pogledam na desnu stranu i kada vidim njega, odmah se sjetim dr. Šretera i svih Pupovčevih laži i omalovažavanja Hrvatskog naroda i naših branitelja… Takvi kao Pupovac ne vole niti ne  poštuju ništa hrvatskoga, osim kune!

 

Kao primjer katastrofalnog odnosa hrvatskog pravosuđa prema srpskim ratnim zločincima naveo je slučaj Bobana Arsića koji je na Miljevačkom platou ubio hrvatsku obitelj Bačić: – Zamislite, srpsko tužilaštvo za Arsića je tražilo puno veću kaznu nego naše Državno odvjetništvo. Na kraju mu je hrvatski Vrhovni sud dao pet godina manje nego što su to za njega tražili Srbi!

 

JEDINO SU KARAMARKA ZANIMALI RATNI ZLOČINI!

 

Za Borovo Selo, gdje mu je ubijen brat Josip Culej zajedno s drugim redarstvenicima, Stiv ima sve podatke, a u emisiju je donio i tajni policijski spis prepun dokaza o zločincima čija je imena javno pročitao, a od kojih mnogi još uvijek žive u tom zlokobnom selu s pretežitim srpskim stanovništvom, pokraj Vukovara: – Već više od 18 godina istražujem Borovo Selo. Imamo baš sve potrebne podatke, a naše su vlasti osudile samo Milana Marinkovića i to zamislite – na tri i po’ godine zatvora. Na kraju je zločinac pušten šest mjeseci ranije, zbog “bolesne majke“… Imamo dokaze o ubojstvima 83 Hrvata – i nikome ništa. Jednog od zločinaca – Sinišu Karazovića i osobno sam pitao neke stvari… Jedini koji je nešto poduzeo bio je Tomislav Karamarko, ali ta je Vlada prekratko trajala. Ne samo da se ne kažnjavaju zločinci iz Borova Sela, tamo se zločinci čak i slave – tako i dan, danas na lokalnom groblju stoji velebni spomenik Vukašinu Šoškočaninu, četniku koji je zapovijedio masakr nad našim redarstvanicima… I oko tog spoemnika postavljao sam pitanja u Saboru, a zadnje i ovoj vlasti – u prosincu 2017. Odgovore, naravno, nisam dobio.

 

Voditelj je u jednom trenutku emisije predbacio Culeju da javno nastupa kao oporbenjak, a da je dio vladajuće većine, na što je Culej priznao da je svjestan toga i da ga to muči.

CULEJ PORUČIO PLENKOVIĆU: BOJIM SE SAMO DRAGOG BOGA!

 

Komentirao je i Plenkovićevu izjavu ‘vidjet ćemo’ koja je bila odgovor na pitanje hoće li biti sankcija za Culeja zbog odlaska u Vukovar. Šefu stranke u Bujici je bacio rukavicu i rekao da ga se on “ne boji“: – Kada sam napuštao JNA i pridružio se specijalcima – bio sam prvi. I moj pokojni brat je prvi sa željeznice otišao u hrvatske redarstvenike. Straha tada nisam imao, a nemam ga ni danas! Bojim se samo dragog Boga. Plenkovića se ne bojim!

 

Stiv Culej je u Bujici po prvi puta javno dao naslutiti da bi zaista mogao napustiti HDZ: ”Svaki političar, a pogotovo ratnik-političar mora dobro znati isplanirati svoj sljedeći korak. Tako i ja kažem, da parafraziram Plenkovića: ‘Vidjet ću!’

 

Na konstataciju voditelja da bi ga Plenković mogao izbaciti iz stranke, Culej je odgovorio: – Kada ste u životu opterećeni nečime i kada vas to stišće, izbacivanje dođe kao osjećaj olakšanja… Jako dugo nosim taj teret na svojim leđima, u Saboru oko sebe gledam ljude bez žuljeva na rukama, bez emocija, bez kapljice znoja na čelu, bez imalo želje za pomoć Hrvatskome narodu. To su te udbaške face, kakvih ima i u HDZ-u.

 

Na izravno pitanje voditelja je li istina da razgovara s Neovisnima za Hrvatsku o prelasku u njihov zastupnički klub, Stiv Culej je odgovorio: – Danas sam ručao s generalom Glasnovićem, jer je on jedan od rijetkih s kojim ručam ili pijem kavu u Saboru. Razgovarali smo, sve je moguće… Pijem kavu i s nekoliko HDZ-ovaca, koji me mogu razumjeti, ali većina njih me ipak ne razumije – i oni piju kavu s Miloradom Pupovcem.

 

CIJELU EMISIJU POGLEDAJTE OVDJE:

 

https://youtu.be/AfeeiPiQzbA

18_2018_10_05_KUSMZ_Priopćenje_Vukovar_NB

HAZUDD uz Vukovar 13102018

Autohtona – Hrvatska stranka prava

Zagreb , Ilica 31

www.hrvatskipravasi.hr

Zagreb, 11. 10. 2018.

 

MEDIJIMA

 

Moje uhićenje i zadržavanje u pritvoru od strane NEOKRUNJENOG KRALJA MILORADA PUPAVCA i NJEGOVOG POSLUŠNIKA ANDREJA PLENKOVIĆA nije uspjelo.

Pokušaj da završim u Remetincu neslavno je završilo ,a umjesto u politički zatvor,  Županijski sud u Zagrebu pustio me na slobodu.

Još jednom jasno i glasno poručujem Miloradu Pupavcu , ja te se ne bojim !

 

Autohtona – Hrvatska stranka prava u velikom broju odlazi u subotu na prosvjed u Vukovar.

Autohtona – Hrvatska stranka prava daje punu podršku skupu i traži hitno procesuiranje ratnih zločina u Vukovaru i drugim dijelovima Hrvatske.

Zločinci ne mogu biti zaštićeni od NEOKRUNJENOG KRALJA MILORADA PUPAVCA i njegovog kuma u Državnom odvjetništvu.

Tražimo hitnu istragu o tome tko je primio 800 tisuća eura iz Državnog odvjetništva da se ne procesuiraju krvnici sa Ovčare.

Od Andreja Plenkovića tražimo otkrivanje druge grobnice na Ovčari jer mučenici Vukovara moraju biti dostojno pokopani !

Domovinski rat je naša svetinja , a s onim snagama koje su bile protiv Hrvatske i danas pljačkaju Hrvatsku i Hrvatski narod ćemo se odlučno suprotstaviti.

Neka živi Hrvatski narod, neka živi Hrvatska !

 

Autohtona – Hrvatska stranka prava

predsjednik, Dražen Keleminec

 

https://www.youtube.com/watch?v=w0cEc_niE_o

Područje privitaka

Pregled videozapisa DRAŽEN KELEMINEC PONONOVO UHIĆEN ZBOG PALJENJA NOVOSTI na YouTubeu

DRAŽEN KELEMINEC PONONOVO UHIĆEN ZBOG PALJENJA NOVOSTI
HOP