Hrvatske službe nisu imale pojma da je u zemlju ušao srpski zlotvor!

0
19821

Desetak minuta vožnje lijevom pretjecajnom trakom po autocesti nadomak Slavonskog Broda bilo je dovoljno da policijski presretač jučer oko 8.20 sati “zaskoči” luksuzni Audi beogradskih tablica prepun srbijanskih političara.

Naime, u vozilu vlade Srbije bile su četiri osobe, a među njima i predsjednik parlamentarnog Odbora za dijasporu i Srbe u regiji Miodrag Linta. A vozač je, čini se, svojom vožnjom “štopao” protočnost po autocesti pa su ga, prema pričanjima očevidaca, druga vozila nedopušteno pretjecala s njegove desne strane.piše Jutarnji list.

Desna ruka Vučića , Linta na slici sa zločincem sa Banovine, čovjekom koji je organizirao četnička silovanja!

Linta je poznat po huškanju preostalih četnika sa Banovine, organiziranju srpske četničke crkve , bliskim vezama sa terorističkom organizacijom Biro Krajine te  je u bliskim odnosima sa zločincima Banovine Tošom Pajićem, Đurom Škaljcem, Šapićem i ostalom bagrom.

Očito nije htio da se zna kako je ušao u Hrvatsku, zbog svoje prošlosti. Ali čini se da jedino naš portal zna o kojem se zlotvoru radi. Na slici je sa navedenom bagrom kod Trebinja nedavno.

Srpski zapovjednik koji je potpisao predaju je lopov, koji je krao naše gorivo i prodavao ga muslimanima i 5. korpusu!

Naše službe koliko su jadne ne znaju niti da je ušao srpski terorista u zemlju. Niti što bi sa njim…

HOP

Otkrivamo srpsku knjigu koja povezuje srpske zločince sa Banovine i današnje veze Pupovca sa Beogradom