Čović koalira sa svojim Pupovcem, Milokradom Dodikom

0
5580

-U Banja Luci smo dogovorili što žurnije formiranje programske koalicije koja će posvećeno raditi na provedbi reformi na putu ka EU, imati jasan i usuglašen pristup u rješavanju problema izmjena Izbornog zakona, koji je na proteklim izborima još jednom pokazao sve svoje slabosti.-piše ovih dana Dragan Čović.

Što je ovome prethodilo?

13.10.

Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović i premijer Andrej Plenković sastali su se u petak navečer u Zagrebu sa Draganom Čovićem kako bi razgovarali o rezultatima izbora u BiH. Potvrdili su to u Uredu predsjednice.

Nakon što je Željko Komšić u ime muslimanske većine napao gradnju mosta na Pelješcu, napao crkvenog velikodostojnika Vinka Puljića i tako želio pokazati smjer kuda vodi bosanska politika, događa se obrat. Čović dobiva svog Pupovca u BiH. Tako je odlučio vrh kradezea.

FB_IMG_1539069980910

 

Dodik je lagao kako je u Jasenovcu ubijeno 700 000 Srba, u Gradini i više od toga, takav lik sada je koalicijski partner Čoviću! Dodik u Hrvatskoj često obilazi najekstremnije srpske crkvene poglavare. Ponaša se kao ulični razbojnik,a sada postaje i oficjelno partner lutke na koncu, udbaša Čolaka, Dragana Čovića. Uz Čovića Hrvatima nikada nije bilo gore. Potpuno je bio nesposoban pokrenuti birače da izađu na birališta jer je u korupciji do grla.

Kako će na ovo gledati zapadni partneri i SAD-e jer je Dodik ruski igrač?

Muslimani iz BiH imaju strašnih problema sa muslimanima migrantima. Zastupaju muslimanski šovinizam, a svakodnevno doživljavaju agresivne napade od migranta u Bihaću i Velikoj Kladuši muslimanske vjeroispovijesti. Strašno se širi medijski, turski nacionalizam, među njima i velika mržnja prema Hrvatima, od kojih zapravo potječu. Kada sve ovo saberete, vidi se koje je ludilo BiH.

Hrvate sa Dodikom čeka isto što i Plenkovića sa Pupovcem. Samo problemi jednog korumpiranog koji se liječe nacionalizmom kako bi se prikrivao lopovluk.

HOP