Srpski terorist i ex dožupan cvili po Srbiji u svezi zaštite Pupovca, a Srbin sa Banovine traži zaštitu od pupovčevih ljudi!

0
4733

-Bacanje hrane na čovjeka što se nedavno dogodilo lideru Srba u RH Miloradu Pupovcu samo po sebi nije pogibeljan čin. Ali to je znak. Znak rastuće histerije i znak ponovnog uspostavljanja Hrvatske. U sveopćoj histeriji koju kreiraju desničarski mozgovi koji su još ostali u ratnim devededestima, jer bez ratnog fona oni su nitko i ništa u društvenim okvirima – otprilike ono što u i prije rata bili, postavlja se logički opravdano pitanje što je slijedeće i tko je slijedeći? Hrvatsko je društvo već godinama živjelo na pojavama koje su ga vukle natrag. Jer zamjeriti se braniteljskoj pupulacije odnosno njezinu najradikalnijem dijelu koji diktira odnose u društvu, znači u najmanju ruku politički rulet sa tendencijom pada.-tvrdi nekadašnji ugledni teroristi, novinar huškač, četnik i u imbecilnoj vlasti dožupan Sisačko Moslavački Boro Rkman za četničko glasilo Savez Srba (čitaj četnika) regiona. 

Nije bez veze baš on uzeo u obranu Milokrada Pupovca, od kojeg bi svi u Hrvatskoj trebali dobiti zaštitu, a on već odavno dijagnozu kao i ovaj bolesnik. Četnik Rkman ni manje ni više nego o ustaštvu. Čovjek koji je lažirao vijesti u ratu sada bi glumio na portalu svog kuma Linte spasioca. Miodrag Linta desna ruka zločinca Vučića upravlja ovim portalom i proziva ustaše. Najveći smradovi četnički i zločinci srpski za taj portal daju izjave i brine ih porast filoustaštva. Di ćeš bolje.

Portal na kojem imate stotinu izjava Linte, kao da je uskrsnuo sv. Sava i poneka izjava uglednog četnika stasalog u regionu, kako Linta govori ne liči na portal Srba u regiji, nego na portal svetog Milokrada Linte. I tko to uvijek brani Pupovca? Pa naravno srpski teroristi, zločinci i slična gamad. Narod kaže s kim si takav si. S druge strane tezom o građanskom ratu u Hrvatskoj Pupovac iz srpskih terorista radi srpske junake! Znači uzajamna zaštita srpskih lopova koji su izdali Srbe u velikosrpskom ratu i zbrisali u Srbiju.

pupijevci

Srbin Nenad Vlahović tvrdi da Pupovca u Hrvatskoj drže bivši teroristi i ekstremisti, admiral Domazet ga smatra glavnim problemom za sigurnost zemlje.

Srbin Rade Dragić sa Banovine komentirao je ovu smijuriju od iz izjave Bore četnika Rkmana;

rade

-Što je taj Rkman je činio kao dožupan Sisačko -Moslavački da zaštiti lojalne Srbe od pupovčevog SDSS-a? Meni je obećao da će smiriti načelnika Branka Jovičića iz Gvozda koji me je godinama maltretirao sa svojim glupostima, a pijunčeki su moju obitelj i fizički ugrožavali. Sam sam se borio protiv svih njih, obraćao tom Pupovcu zbog zlostavljanja i nisam imao nikakvu zaštitu od policije u Gvozdu. Pa koga to štiti Rkman? Super bogatog Srbina Pupovac koji ništa za sirotinju u općini Gvozd nije učinio. Kad netko baci limun na Pupovca Rkman piše srcedrpajuće kolumne, a ovdje ekstremni Srbi prijete silovanjem moje žene Hrvatice i 8-godišnje kćeri! Koga treba zaštiti? Što je ovo Hrvatska ili Pupiland? -ogorčen je Rade Dragić.

-Osim Srba na meti su ljevičari, komunisti, jugoslaveni, homoseksualci … na meti je svatko onaj tko se ne uklapa u mentalni sklop i ko ne misli na način da je današnja Hrvatska nasljednica ustaštva i da niti jednim svojim djelom nije stvorena na partizanštine već isključivo na najnoviji rat.-piše Boro Četnik Milokradu četničkom kumu Linti. Četnici postali humanisti. I otkriva koje su još grupacije na istoj strani sa srpskim banditima. Jasno se dodvorava srpskoj vlasti koja je u potpunosti gay- četnička vlada, od Vulina do Vučića…ako si gay a četnik si, onda si OK-ej…

I.D.

HOP