Nakon što su IDS-ovci i njihovi trabanti pokrali Uljanik, SDP Istre poziva na komunističku revoluciju!

0
5729

ULJANIK TREBA BRANITI RADNIČKA KLASA I SVE PROGRESIVNE SNAGE ISTRE I HRVATSKE

RADNICIMA ULJANIKA I RADNICIMA ISTRE – NARODU ISTRE

Duh istarskog naroda ne može se pokoriti.

Nećemo postati poslušno roblje velikog kapitala, njegovih poltrona i političkih snaga koje više brinu o bogaćenju svojih ključnih kadrova, svom klijentelizmu i uhljebništvu nego o građanima Istre.

Svojim vlastitim snagama svih nas, progresivnih i revolucionarnih snaga u Istri i građana Istre – posebno radništva, izboriti ćemo se za bolju Istru, za bolje sutra za nas i nadolazeće generacije. Nećemo nikada više dozvoliti da se našom sudbinom drugi poigravaju.

Mi, SDP-ovci Poreča, pozivamo sve građane Istre, radnike, ribare i seljake da se aktivno uključe u presudne događaje koji prijete uništenjem radništva u Istri i koji ozbiljno ugrožavaju građane cijele Istre.

Skupština dioničara Uljanika održana 16.10.2018. pokazala je golu istinu. Maske su pale.

Država i veliki kapital ne žele radnike, ne žele Uljanik. IDS, gradonačelnik i župan se nisu ni pojavili na skupštini, jer njih se sve to skupa, kao, ni ne tiče. Prebacivanje loptice odgovornosti je u tijeku, a situacija u Uljaniku je sve teža. Odgovornost za sutrašnju katastrofu, ako se ništa ne poduzme. je na HDZ-u i IDS-u jer oni, tj. njihovi političari na odgovornim funkcijama ne poduzimaju ništa, već prebacuju lopticu odgovornosti jedni na druge dok Uljanik propada.

NIJE ISTINA DA SE TRAŽI STRATEŠKI INVESTITOR, A I NE TREBA GA TRAŽITI: AKO ŽELIMO SAČUVATI ULJANIK I BRODOGRADNJU U CIJELOJ HRVATSKOJ IMAMO STRATEŠKE PARTNERE, A TO SU: DRŽAVA, GRAD PULA I ISTARSKA ŽUPANIJA.”

Ovako pišu gluposti SDP revolucionari  Istre koji su svo ovo vrijeme šutili, a sada bi pokretali kominustičke revolucije, kako pišu ovi tipovi više za Vrapče nego za realnu politiku. Uz to ovi lažljivci tvrde da država ne želi Uljanik. Ista ta država već je izmuzla iz građana Hrvatske ogroman novac za ovu propalu tvrtku, čiji su vlasnici radnici u postotku od 47%! Pa može li luđe? Prema opasnom proglasu ovih diletanata Muljanik bi trebalo opet prepustiti gradu Puli I Istarskoj županiji, koja je sve upropastila preko Miletića i IDS-a i dati da se sa gubicima gombaju porezni obveznici dok IDS krade! Pa koga ovi revolucionari zajebavaju? O kakvom kapitalizmu ovi govore kada sve IDS određuje? Do kada ćemo više trpiti ovaj crveni idiotizam?

I za kraj njihov pozdrav!

DOLI SLUGANI VELIKEGA KAPITALA, DOLI KAPITALISTI KOJI NE VODE RAČUNA O RADNICIMA I GRAĐANIMA, DOLI POLITIKA IDS-A KOJA NE BRINE O GRAĐANIMA ISTRE.

ŽIVJELA ISTRA, ŽIVJELA RADNIČKA KLASA, ŽIVIO NAROD ISTRE!

Gradska organizacija
SDP-a POREČ

Ma gdje ste bili do sad licemjeri komunistički? Koga vi zapravo štite ovime? Lopovluk IDS-a! Lopovluk u Uljaniku. Rukovodstvo Muljanika se kupa u novcu, a sad je kriv neoliberalizam po  ovim diletantima?

uljanik

Lopovluk u Muljaniku je isti kao u Agrokoru, komunistička bagra sve pokrade i onda njihove lopovske stranke pozivaju narod da sve spasi ili plati!

HOP