U SRBIJI JE UHIĆEN NIKOLA KAJKIĆ! Priveli su i Zoricu Gregurić!

0
6795

PRIJELOMNA VIJEST: U SRBIJI JE UHIĆEN NIKOLA KAJKIĆ! Priveli su i Zoricu Gregurić!

Predsjednik Nacionalnog sindikata policije MUP-a RH Nikola Kajkić uhićen je večeras u Srbiji! Uhitili su ga agenti srbijanske tajne službe BIA-e, njih ukupno petorica. Maltretirali su ga i ponižavali punih pet sati… Privedena je i Zorica Gregurić, predsjednica Udruge zagrebačkih branitelja Vukovara.

Nikola Kajkić i Zorica Gregurić bili su u Beogradu na poziv Florence Hartmann, bivše glasnogovornice Glavne haaške tužiteljice Carle del Ponte, s kojom su razgovarali o zločinu na Ovčari i širem vukovarskom području te opstrukcijama koje su pratile haaški proces Šljivančaninu i ekipi. Na povratku iz Beograda BIA je napravila “sačekušu” za Nikolu Kajkića i Zoricu Gregurić…

FB_IMG_1541743988005

 

Prije otprilike sat vremena Kajkić je pušten i zajedno sa Zoricom Gregurić uspio je prijeći hrvatsku granicu. Javio se telefonom i upozorio da su mu pripadnici srbijanske službe zaprijetili smrću, a ozbiljne prijetnje su uputili i nekih hrvatskim političarima i novinarima.

Ovo nije ništa drugo nego objava rata srbijanskih službi Hrvatskoj. Pitanje je kako će sada odgovoriti hrvatska politika i naš sigurnosni sustav?! Hoće li beogradska agentura u Zagrebu napokon biti razotkrivena ili ćemo naprosto kapitulirati pred sve agresivnijom Srbijom?!

Ljudi, ovo nije šala, nama se četnici šeću državom i smiju u lice, hapse naše ljude, a mi ništa ne poduzimamo! Mi toleriramo njihove kriminalce, zločince i ratne profitere, a neki ih čak i službeno primaju, umjesto da ih se uhapsi čim prijeđu Bajakovo.

Velimir Bujanac

HOP