280 kaznenih djela migranta (pljačke, silovanja) u BiH, a N1 tv novinarka se boji desničara, a ne migranata!

0
5571

Ovo je poznata snimka iz Bihaća o ponašanju migranta. Divljanja migranta su česta. Mi smo obišli Bihać i razgovarali sa građanima grada. Njima je dosta migranata. Ne mogu normalno raditi i živjeti. Oni su okrenuti prema Hrvatskoj u svezi trgovine koju ne mogu normalno obavljati. Bilo je više prosvjeda u svezi migranta.

Je li kriva voditeljica kao medij, ili policajac koji javno iznosi podatke. Imaju li Plenković i ona s dva prezimena i podočnjacima neki internet?-pita se ratni veteran Mišo Mihočević

Policijski komesar Unsko Sanskog kantona Mujo Korčić izjavljuje kako je bilo preko 280 krivičnih djela od krađe do pokušaja silovanja od strane migranata. Gledali li netko televiziju u SoA-i ili vladi? 

U Newsroomu N1 je gostovala novinarka Barbara Matejčić koja je govorila o migrantskoj krizi;

“Izbjeglice su fantastična meta za proizvođenje straha. Desni populizam u Europi ne bi mogao opstati da se ne stvara umjetno strah od izbjeglica. Mislim da bi trebali početi pričati o tome da su naša sigurnosna meta desni populisti i njihovi sljedbenici”, rekla je Matejčić.

Matejčić namjerno huška narod i naravno obmanjuje sa ulogom desnice u ovome. Pa nije desnica izmislila i posla migrante u EU. Nadalje ovaj pokvarenjača širi jasnu mržnju prema jednoj političkoj opciji. I naravno laže, što se vidi iz stanja u BiH.

Ove svinjarije objavljuje na svome zidu i Domagoj Novokmet koji glumi pametnog novinara. Nakon toliko nereda migranata ova stručnjakinja proziva desnicu u Hrvatskoj? Ima li normalnih u N1? Oni prozivaju lažne vijesti, a ignoriranje istinite? Ovo je svakako zlouporaba položaja. Mjesecima su na N1 ignorirali stanje oko Topuskom. Još u travnju smo objavljivali da je stanje kritično. Ako smo mi znali, a oni navodno nisu, čemu se bave novinarstvom? Ako su znali, onda su krivci stanja, pa se pitamo zašto uopće služe?

Jučer smo bili u Velikoj Kladuši. Stanje je na rubu usijanja između migranta i domaćih muslimana. Ista vjera tu ne pomaže previše.

Što opet demantira teze pokvarenih novinara u Hrvatskoj koji ljude nazivaju ksenofobima jer ne žele migrante. Uz stalno maltretiranje migranata mi imamo i stalno maltretiranje novinara N1, Večernjeg lista, 24 sata, Indexa koji nam trube da smo mi problem jer nam smetaju ilegalni upadi u zemlju?!

Stanovnici grada Velike Kladše su bijesni jer je granica zbog migranata svako malo zatvorena, a oni žive od kupaca iz Hrvatske. Dosta im je migranata. Jesu li oni ksenofobi po vrijednosnim sudovima imbecilno-soroševskih novinarskih budala ili je ovo stvarno stanje? Prosudite sami.

populist

Mi smo vidjeli kako iz guste magle izlaze migranti pokriveni dekama kao titovi tifusari za vrijeme Bulajićevog propagadnog filma …jezoviti prizori. Prosudba je da mnogi od njih nisu navikli na oštre zime i u takvoj situaciji očekuju se veliki sukobi sa domicilnim stanovništvom. Naši nas novinari uvjeravaju u ime soroševaca i partije kako je sve u redu?!

 

Iz Velike Kladuše I. Drenjančević

HOP