Gušenje hrvatskog policajca u Srbiji od strane BIA-e ozbiljan je međunarodni incident

0
10245

Gušenje hrvatskog policajca u Srbiji od strane BIA-e ozbiljan je međunarodni incident, Plenković ne reagira jer su njegove službe sudjelovale u tome?

01 bia cedo_620x0

Skinuli su ga do gola, gušili i prijetili. Tako je postupila srpska policija i BIA u svezi lišavanje slobode Nikole Kajkića na samoj granici sa Hrvatskom.

Zorica Gregurić kao svjedok događaja tvrdi da su u sve umiješane i naše službe!

U Srbiji i Hrvatskoj je panika zbog otkrića oko Ovčare. Dogovorna politička trgovina zahtijeva da se ne kopa previše oko Ovčare. Otkrila bi  umiješanost vrha JNA i zataškavanje od strane naše vlasti. Zato su prema svjedočenju ovih dvoje ljudi naši i srpski agenti napravili posao.

Zastrašivanje Kajkića ima značaj da mu se zabrani pristup u Srbiju. Koliko zapravo Kajkić zna o ostalim grobnicama za sada je tajna za medije, ali koliko naši izvori govore, čini se da zna sve, pa i tko je premještao grobnice i tko je od naših službi u toj igri. I zbog toga je panika u našoj vlasti.

kajkić

Zbog toga Index obavlja prljavi posao oko zabrane  rada Bujice i tzv. govora mržnje u emisiji. Baš je nedavno koristio govor mržnje Indexov novinar prema predsjednici bez ikakvih reakcija medija. Time se dala poruka javnosti da su kriminalac Babić i ekipa nedodirljivi.

A sada Index prijavljuje Bujanca za govor mržnje u Bujici! Zabranom Bujice spriječilo bi se Kajkića da iznese sve detalje na svjetlo dana u svezi očite ugroze državne sigurnosti, a tada bi očito pala i vlada ovih srpskih šegerta Milokrada Pupovca.

Novinar ‘profinjene levice’ psuje biskupa i naziva predsjednicu kujom bez reakcije pravosuđa!

Ovaj slučaj prema našim izvorima nije samo vezan i na Ovčaru, već i zbog kontakta sa  Florence Hartmann u Beogradu. Ova novinarka  je destabilizacijski faktor u Srbiji svojim djelovanjem. Posebno je iziritiralo Vučića što su se usred Beograda sastali Kajkić i Florence Hartmann i time pokazali jad njegove politike i države. Kako Vučić otvoreno štiti zločince i genocid jasno je da ne želi Kajkića i Florence Hartmann u Beogradu. Prijetnja Kajkiću poruka je svima koji kopaju oko genocidne srpske politike. Kajkić je vjerojatno dao na uvid francuskoj novinarki nove podatke koji žuljaju Vučića. Kompanjona naše vlasti.

Za to vrijeme Milokrad Pupovac u Hrvatskoj piše biltene o ubojstvima Srba u Hrvatskoj i radi pritisak preko Indexa, 24 sata , Jutarnjeg i Večernjeg pritisak na vlast da prestane istraživati zločine srpske vlasti. Naše službe očito djelomično sudjeluju u ovoj zavjeri kako bi održale svoje lopovske veze.

Naša je diplomacija još jednom je na čelu sa ženom koja ne želi platiti  niti osnovne režije pokazala da ne radi ništa za Hrvatsku. Staviti jadnicu koja je radila za Ivicu Dačića na čelo diplomacije može samo gad ili budala. Upravo ona prikriva kriminalce po našim uredima u svijetu i progoni zviždače koji to obznanjuju . Uz milo lice zapravo stoji jedna pokvarenjača koja niti na ovaj teški skandal nad hrvatskim policajcem nije reagirala na vrijeme . Ovo je ozbiljan međunarodni incident o kojem nema puno govora u korumpiranim medijima.

Vlada je odavno trebala pasti jer smjena Kajkića sa slučaja Ovčara bila državna izdaja, odnosno izdaja državnih interesa. I pokazalo se otvoreno da krimos, pročetnički nastrojen Pupovac vlada svim polugama vlasti. Drugim riječima kada službe odrađajuju ovakav posao jasno je da Ustav RH ne znači ništa i ovo je zapravo državni udar o kojem mediji šute.

HOP