Jutarnji širi lažne vijesti o ustaškom grbu u zrakoplovnoj luci Split

0
7543

bijelo polje

Nevjerojatne svinjarije od strane propalog Jutarnjeg lista, čiji oprost dugova plaća porezni obveznik,  u članku o hrvatskom grbu u autobusu na zrakoplovnoj luci Split.

Divljački napad na hrvatski grb u autobusu u zrakoplovnoj luci . Novinarski cirkusanti ovog propalog lista progone hrvatski autobus koji ima hrvatski grb sa prvim bijelim poljem jer ih to podsjeća na ustaše!

Baš kao u vrijeme socijalističke srbosmrdije.

Toliko mržnje dugo ne pročitasmo. U tome članku povijesničar komunističkog zlotvora Mike Špiljka i falsifikator povijesti Klasić priznaje da su genocidni partizani od 1945. godine zabranili hrvatski grb sa početnim bijelim poljem. Zbog toga te povjesne falsifikatore smeta grb sa prvim bijelim poljem. Pa jel ovo Jugoslavija?

Kažu budale iz Jutarnjeg lista da ih grb bez oznake U  podsjeća na ustaški grb jer je prvo polje bijelo .

grb 3

Ovaj “USTAŠKI GRB” je iz 5. stoljeća na zgradi u Udinama.

 

Podsjećaju oni  ovim pisanjem više na srpske političke komesare nego što grb ima veze sa ustaštvom u autobusu u Splitu.

Prvo im je smetala oznaka HOS-a, sad već smeta i grb sa prvim bijelim poljem, a zapravo im smeta hrvatska država. Jutarnji  list je list patološke mržnje prema Hrvatima kojem kao i Indexu država oprašta dugove da bi nas blatili i izmišljali skandale.

FB_IMG_1541857970063

Na što njih asocira hrvatski grb nikog u biti ne zanima. Bitno je što i ova svinjarija ide u svijet. Radi se o laži kako u autobusima naše zrakoplovne luke su ustaški grbovi , što je laž.

Do kada ćemo trpiti ovu provalu mržnje iz trećerazrednog glasila propalih komunista i sluga pokvarene masonerije?

Slugama iz Jutarnjeg ne smeta zvijezda kao logo Antena radija!? Očito jedan genocid partizana nad Hrvatima nije dovoljan.

 

 

HOP