Merkel želi na čelo EU vojske, a ne kontrolira niti svoju zemlju, podržava Srbiju kojom se širi kaos u EU!

0
3608

“Njemačka je izvršila jutros 18. deportacijski let ilegalnih migranata u Afganistan, sa 40 Afganistanaca.
Prethodno je od 2016. deportirano 383 muškaraca, ilegalnih migranata. Naravno, “kap u moru”.
Međutim, i dalje se soroševske udruge bore protiv deportacija, jer je jedan Afganistanac odmah nakon deportacije izvršio samoubojstvo.

Ostaje nejasno, zašto Srbija pušta Afganistance u Bosnu i onda se s njima mora u koštac hvatati hrvatska policija kada ilegalno žele ući u Hrvatsku, a Njemačka ih deportira?
U biti nije nejasno, i u jednoj od sljedećih objava ćemo raskrinkati tko to sve zarađuje na tom “biznisu” – ilegalni migranti!”

https://deutsch.rt.com/newsticker/79249-abschiebeflug-aus-deutschland-in-afghanistan/?fbclid=IwAR05-t8wykYNjjcRfbpb76qAZB_oQfUCy6rDFZjCL7Kv3bH3BSxilGqQFWA

Policija je zabilježila ukupno 1265 kaznenih djela koje su počinili neki od 642 imigranta iz prihvatnog centra u Dresdenu, prenosi Sächsische Zeitung.

Zlodjela uključuju 364 kršenja dozvola za ostanak, 299 krađa, 175 pronevjera predmeta male vrijednosti (prema tvrdnjama policije), 97 razbojstava, 69 slučajeva zloporaba droga, 41 neplaćanje karata, 33 teška fizička napada, 20 lakših napada, 13 oružanih krađa, 12 lakših krađa, 4 pljačke, 2 napada na policijske službenike i jedno ubojstvo.

Pored toga, zabilježeno je i sedam seksualnih napada, kao i zlostavljanja djece.

Europa pumpa ogromne količine novca u Tursku, tako da lokalne vlasti sirijskim izbjeglicama, više ili manje, lakše mogu osigurati normalan život. Ali gdje taj novac zapravo završava? Europski revizorski sud je temeljito razmotrio ovo pitanje, a rezultati nisu bili pozitivni, navodi njemački list.

“Američki predsjednik Trump pohvalio je migrantsku politiku ograničavanja dolaska migranata od strane talijanske vlade premijera Contija, i pozvao premijera Plenkovića i druge čelnike u regiji, da se ugledaju na Republiku Italiju koja je puno pomogla migrantima u prošlosti, naglasio je Trump, i sada da pametno vodi politiku zaštite nacionalnih interesa. Donald J. Trump je još u rujnu na sjednici Glavne skupštine UN pozvao narode svijeta na borbu protiv globalizma, i zaštitu nacionalnih vrijednosti i demokracije u domoljubnom ozračju. Ujedno je Trump žestoko napao migrantsku politiku EU i kancelarke Angele Merkel.”

“Da je EU-migrantska politika Angele Merkel i Plenkovićeve vlade zločinačka, pa i luđačka, vidi se po slučaju iz Londona gdje su sami migranti morali pobjeći pred drugim migrantima iz radikalno-islamističke tvrđave East London – javlja engleski Dailymail.

 

Nakon što je 21-no godišnji rumunjski mladić izboden nožem do smrti tri tjedna nakon što je stigao u London, jer je krivo pogledao skupinu muslimanskih ilegalnih migranata, njegova brojna obitelj pobjegla je glavom bez obzira natrag u Rumunjsku, gdje je, kažu, puno sigurnije živjeti.”

Vjerujete li u ideju da nas vojska EU na čijem čelu je Merkel i Macron može zaštiti od neprijatelja? Ona predlaže takvu vojsku, kao i Macron!

Blok suradnika Macrona i Merkel u koje spada i Hrvatska polako gubi tlo pod nogama. Opet smo u krivom taboru.

HOP