Lažljivac Vučić izmislio da se sastao sa Putinom i Trumpom u Parizu i kako Putin nije znao tko je Hashim Thaçi!

0
4089

Poludjela Smrdija je van sebe! Pljuju po Aci zločincu jer je u Parizu na obljetnici prve svjetske klaonice bio neprimijećen.  Evo što pišu Srbi o glavnom četniku u ekipi;

“Aleksandar Vučić je otišao u Pariz da ponizi Srbiju i obruka samog sebe, a najviše srpski narod. Građani su mu lepo govorili da ne ide, ali on je morao da ode u Pariz u nadi da će se sa njime neko slikati.

Vučić je napravio takvu situaciju da je jedna mala kvazi država kakva je Kosovo ima značajniji položaj na međunarodnoj političkoj sceni od Srbije.

Vučić je prvo izmislio da je Putin bio zgrožen što je Tači stajao iza njega.

“Možete da mislite šta je neko hteo da uradi kada postavi Tačija iza Putina. Iza leđa mu je došao Tači, Putin pruža ruku kao i svima, nema pojma sa kime se rukuje, tek kada je shvatio ko je, okrenuo se drugim predstvanicima da se rukuje“, rekao je Vučić za Pink iz Pariza.

Sudeći po fotografijama, izgleda da Putin nije bio toliko zgrožen zbog Hashim Thaçija, iako mu se Vučić ulizuje i brani ga bez ikakvog povoda i razloga.”

Šef Kosova je na svom Twiter profilu objavio fotografije na kojima se vidi kako njih dvojica razgovaraju, rukuju i smješkaju. To je izludilo četnički dio Srbije.

View image on TwitterView image on TwitterView image on TwitterView image on Twitter

 

“Izgleda je Vučić nešto ozbiljno zabrljao sa Putinom, da mu se zamerio do te mere, pa ga Putin ponižava pred celim svetom.”-cvile sluge iz Smrdije.

S druge strane, Vučić je lagao da se sastao sa Putinom u Parizu, jer ne postoji niti jedna jedina fotografija tog navodnog sastanka.

Hashim Thaçi sastao se i sa američkim predsjednikom Donaldom Trumpom. Pa je u Smrdiji “opšta panika”, u prijevodu to znači da badava vam vojne vježbe, svijet je uz Kosovo.

 

View image on Twitter

 

Vučić je lagao da je pričao sa Trumpom i da mu je on rekao da su “Srbi velik narod”. Ni jedna jedina fotografija Vučića i Trumpa ne postoji. Dakle, sastanak je izmislio.

“Koliko će ovaj čovek još da nas bruka u svetu?!” 

 

Vučić nas je zamjerio i posvađao sa svima zbog svojih laži. Srbija je izolirana. Nemamo više prijatelja.- tako pišu Srbijanci, zanimljivo da isti ti medijski lažljivci ne primjećuju da svi oni najobičniji lažljivci.

Ipak ovdje je najveći problem za njih Putin. Putin je provalio odavno Vučića, pa je nakon odgojnih mjera prešao na ozbiljnu diskreditaciju Vučića…

HOP